Forum » Programska oprema » PowerDVD 3.0
PowerDVD 3.0
DrSergioDJ ::
heh, to sm se jest dans ene 2 uri jebu, pa nism nikjer najdu, pol sm pa potegnu dol ze celo verzijo.
pobrskaj TULE
user: temp
pass: delete
pobrskaj TULE
user: temp
pass: delete
...
damn, are some of you really so blind or what ?
sej maš direkt link ( una beseda, k je bele barve ), pa še username inu password sm ti napisu, damn!!!
sej maš direkt link ( una beseda, k je bele barve ), pa še username inu password sm ti napisu, damn!!!
...
matevzm ::
Nisem sel sedajle gledati, ampak na tistem linku je pred nekaj dnevi bil POwerDVD. PowerDVD_VRX.zip, = PowerDVD 3.00.1307 (ok, razen ce se je meni kaj na disku premesalo).
ja, prov to verzijo sm si tud jest dol potegnu, lih mal preden sm odgovoru na to temo. Čim najdem direktni link ( čeprov sm jest s tega potegnu ), ga tuki napišem,ok?
drgač je pa še en link, ma ta dela ful nesigurno ( meni je komi odprl stran ) -> TUKILE pa daš pol pod download, pa poiščeš POWERDVD 3.0, pa klikneš na download, sam boš mel na vrhu strani najprej en antivirus program za dll-jat, čist spodi je pa še powerdvd.
Vseeno čim najdem dam še un drugi link
drgač je pa še en link, ma ta dela ful nesigurno ( meni je komi odprl stran ) -> TUKILE pa daš pol pod download, pa poiščeš POWERDVD 3.0, pa klikneš na download, sam boš mel na vrhu strani najprej en antivirus program za dll-jat, čist spodi je pa še powerdvd.
Vseeno čim najdem dam še un drugi link
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1242) | ||_^_|| |
» | Kako je to mogoče? Kar ugasne ga!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1102) | R@C@ |
» | DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1280) | VASkO |
» | power DVDOddelek: Zvok in slika | 1992 (1629) | VASkO |
» | PowerDVD 3.0Oddelek: Programska oprema | 2469 (2049) | shadow |