Forum » Operacijski sistemi » Aktivacija Windowsow Xp
Aktivacija Windowsow Xp
koli99 ::
Imam naslednji problem.
Racunalnik sem dobil ze z nalozenimi windowsi Xp. Cez 2 meseca sem jih formatiral in zahtevali so aktivacijsko kodo. Poskušal sem jo vpisati vendar je vsakič zavrnjena, saj naj bi bila "prevečkrat" uporabljena. Windowsi so originalni, tako da ne vidim zakaj mi jih noče aktivirati.
Hvala za vnaprej
Jure
Racunalnik sem dobil ze z nalozenimi windowsi Xp. Cez 2 meseca sem jih formatiral in zahtevali so aktivacijsko kodo. Poskušal sem jo vpisati vendar je vsakič zavrnjena, saj naj bi bila "prevečkrat" uporabljena. Windowsi so originalni, tako da ne vidim zakaj mi jih noče aktivirati.
Hvala za vnaprej
Jure
- zaklenil: Gandalfar ()
Boki_ ::
Google->reset v5.0.2 vržeš z neta, odzipaš, greš v safe mode, poženeš in ponovno zaženeš komp pa je. Sm meu podoben problem, pa nism nit probu poklicat, k bi pol uni še bolj zakomplicirali, kot je v njihovi navadi.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup windows 10 preko kuponlandije za 28€? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21932 (18380) | PrimozR |
» | Ali je ta licenca legalna?Oddelek: Operacijski sistemi | 7026 (4755) | beni |
» | Bo Microsoft ponovno kaznovan zaradi kršitve monopolnih prepovedi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 14989 (11521) | krho |
» | Vista (x64) bo zahtevala digitalno podpisane gonilnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9898 (7760) | Gavran |
» | EU : Microsoft - 2 : 0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 10699 (10604) | Utk |