Forum » Strojna oprema » Extension cable za miško
Extension cable za miško
Ghero0 ::
OK, ni glih hardware ampak vseeno. Sem kupu 15 m podalšek za miško ker mam tv v drugi sobi in gledam gor filme, pa sem hotu mišaka tm met da mi ne blo treba skos laufat tja pa nazaj če hočm kšno pavzo. Aja mam plato Abit NF7S-v2. Ko prklopm ta kabl mi miška zmrzne (pointer se ne premika več). Tut če ga dam pol ven pa direkt miško mu ni več pomoči. Kabl je drgač 100% vredu, ker sem ga sprobal na enem drugem kompjutru in vse dela. Se mi pa drgač tut včasih zgodi da mi miška tut tko brez razloga zmrzne. Mogoče kdo ve kaj je tu narobe in kako bi to odpravu???
Banging your head against a wall uses 150 calories an hour.
Ghero0 ::
Drgač uporabljam miš dexxa optical. Prej nisem nobenih driverjev uporablju, pol sem pa nekje na netu vidu da intelipoint driverji za M$ miške tut s to dobr delajo pa sem naložu pa ni nč pomagal. Sem pa drgač več mišk sprobu...
Banging your head against a wall uses 150 calories an hour.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139011 (54954) | BorutO |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39363 (31435) | ShowDown |
» | Matična plošča in počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2248 (1960) | markomad |
» | Kako bi zamenjal gumbe na miški?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1320 (1076) | Matek |