» »

MSI motherboardi ...

MSI motherboardi ...

sgdjkdlsugi4 ::

ma kdo kaj izkusenj (po moznosti dobrih) z MSI platami ?
zanima me za model MSI-K7T Turbo Raid AMD ... kak se obnese, ce se da kaj navijat pa to ...

pa zanima me tudi , kje v Slo se lahko dobim Epox 8KTA3+ plato (Megahit baje nima vec, moram it vprasat:D)

MadMax ::

Sicer te zanima za AMD proce, pa vendar:
Sem imel MSI 6199 (VIA nabor) in C300. Povprecna plata, sicer stabilna, C300@374 (83FSB), sem jo opustil zaradi nekompatibilnosti z SB Live.
Sedaj imam MSI BXMaster (Intel nabor), CII 600@900 z orig BOX kulerjem (preventivno zamenjanim za Volcano2). Zelo dobra plata, dost placa, zelo stabilna, dokaj dobra za navijat (pogresam korake po 1MHz:(), hitra...
Za izkusnje s platami za AMD bo pa se kdo drug kaj napisal8-)

JLP ::

Tud za AMD CPUje MSIjove plate smatrajo za zelo stabilne. Mogoče najbolj stabilne od vseh drugih. Vsekakor v vrhu glede tega. Glede navijanja pa mal pešajo za Abit al pa Asus platami. Najbol da greš na kak Anandtech al pa Tomshardware pa si teste pogledaš.
Live long and prosper!

Hepan ::

Tako je - plata je solidna...ni pa ravno navijalska meka :( ...ceprav se da z njo tudi lepo navijat...splaca se se bos imel raid... drugace pa raje tisto brez raida vzami...iz biosa se da nastavit skoraj vse kar zelis...ce pa bos hudo navijal pa raje kupi abit...

p.s. sicer pa za razliko med MSI in abitovo plato dobis ze boljsi proceso...velja premislit

OZZY ::

Jest mam msi k7tpro2, ki je podobna tisti po kateri sprašuješ ti, samo razlika je v novejšem čipsetu in pa v raid krmilniku. drugače pa sem jaz z svojo zelo zadovoljen. Je dobra za navijanje in pa tudi stabilna. Za svoj denar ponuja kar dosti. Samo za skoraj isti denar lahko dobiš že abit kt7raid samo po oglasniku je treba pogledati. Če pa raida ne potrebuješ vzemi abit kt7a.
Go with the flow.

ferjan ::

Imam MSI KT7-TURBO z raidom in sem zelo srečen!

aja imam tudi Liva! 1024 in dela brez problema.

Kupi se splača.8-)

blue96 ::

msi je slab, ampak nekaj posebnega...

nikoli ne dela, ko peljes na servis vedno dela..

resnica.
.

yjj ::

Poslušaj ne dela zaradi tvojega (ne)znanja. Če ne pa so super plate še posebaj zaradi cene

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matična za AMD z SDR ramom ???

Oddelek: Kaj kupiti
221610 (1270) BustA
»

Kero plato za socket A?

Oddelek: Pomoč in nasveti
9943 (812) AntiC
»

Mama plate za AMD procesorje in Vas izkušnje ?!?

Oddelek: Strojna oprema
301514 (1082) gorazd
»

Kaj kupit AMD osn. plošča

161669 (1404) morphling1
»

Matična plošča

121182 (846) ChiefThunder

Več podobnih tem