» »

Vprašanje glede Rubikove kocke

Vprašanje glede Rubikove kocke

R0K ::

Ahm, a se da eno navadno Rubikovo kocko mehansko (ne z vrtenjem ampak tko, da jo odpreš pa pomešaš po želji) raztavit, da je ni več možno skup zložit?

Sem se šol neki stavit, pa bi rad vedel pri čem sem! :))

lp

Brane2 ::

Da se, če sem prav razumel tvoje vprašanje. In tudi je ni treba ravno razstaviti, da to dosezes. Samo boljtrdo primi enega od vogalov in go obrni.
Ce se jo je prej dalo sestaviti, se je sedaj ne bo dalo vec, ne da bi spet zarotiral enega od vogalov na opisani nacin...

trillian ::

seveda se da. vcasih je to edini nacin, da gredo prave barve na pravo ploskev. :)
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

iskra ::

~trilian: če malo pogoglaš, dobiš 1001 rešitev za razrešitev Rubikove kocke na "legalen" način. Jaz sem dobil ena zelo uporabna in tako sem jo razrešil v pičlih 10 minutah skoraj na pamet (malo sem poškilil v navodila vmes, priznam).

trillian ::

ponosno priznam, da sem sama sestavila rubikovo kocko na cisto legalen nacin. ampak je bilo to sele pred kakim letom in malo vec, ko sem se odlocila, da mi bo uspelo, pa ce me ubije. in me ni ubilo.
:)
prej sem uporabljala nelegalno metodo.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

Wad@ ::

Tudi jaz potrjujem da se jo da razstavit-sestavit.

R0K ::

No sej upam, da smo se prov razumeli.

Pač kocko bi razstavil, mehansko, in pač kocke z roko nametal kakor ti zapaše. In pač zaslednil sem, da če jo enkrat nekahj prestaviš in ne sestaviš nazaj prov, je ne boš nikoli več prav nazaj barvno zložil.

No, kolega s katerim sma pa šla stavit, pa zagreto trdi, da jo lohk premešaš kak češ, vedno je ena pot, da jo sestaviš nazaj. :)

Gandalfar ::

GUFY ::

V starih dobrih časih sem jo jaz sestavil v manj kot minuti.8-O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rubikova kocka

Oddelek: Loža
176252 (155) Valentin
»

Rubikova kocka (strani: 1 2 )