Forum » Pomoč in nasveti » disk ne dela...
disk ne dela...
astras ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ce mi lahko kdo pove, zakaj mi disk (20 GB), ki je do sedaj delal na celeron 500 bp sedaj ko sem ga prestavil na pentium 3 500 ne dela. Probal sem na vse vrste, primary, slave ampak nic. Tudi bios mi ga zazna, ampak potem nic, samo kurzor utripa v levem zgornjem kotu... Vem da sem bore malo napisal ampak ziher je samo kaksna finta, ki je jes ne poznam... :) Aja, pa se to, na disku je sistem xp, dokaz pa da dela na celeronu je pa da vam tole sploh pisem.
Vsak nasvet dobrodosel...
Hvala in lp
Zanima me, ce mi lahko kdo pove, zakaj mi disk (20 GB), ki je do sedaj delal na celeron 500 bp sedaj ko sem ga prestavil na pentium 3 500 ne dela. Probal sem na vse vrste, primary, slave ampak nic. Tudi bios mi ga zazna, ampak potem nic, samo kurzor utripa v levem zgornjem kotu... Vem da sem bore malo napisal ampak ziher je samo kaksna finta, ki je jes ne poznam... :) Aja, pa se to, na disku je sistem xp, dokaz pa da dela na celeronu je pa da vam tole sploh pisem.
Vsak nasvet dobrodosel...
Hvala in lp
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
ToniT ::
Sistemskega diska z Windows XP ne moreš kar tako prenašat iz enega računalnika v drugega, še posebej ne, če sta to tako različna sistema, kot tvoja!
Torej ce te prav razumem je najbolje ta disk 20 GB formatirat in ga na novo postavit na pentium3 500MhZ. Sicer pa, saj sistema niti nista tako razlicna, oba intel, oba isto mocna... sicer se pa v drobovje ne spoznam, tako da...
Se kaksen predlog mogoce, da ne rabim formatirat?
Se kaksen predlog mogoce, da ne rabim formatirat?
totek24 ::
Procesor ponavadi nima veze s tem. Menjava osnovne plosce dela winsom probleme. Tak da sta v kistah verjetno osnovni plosci razlicni in se ti zato ne zbudijo winsi. Ti ostane samo reinstall Winsov. Good luck
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
aja, se odgovor na tole vse
na obeh kompih je stvar reso format!!!
hvala in lp
na obeh kompih je stvar reso format!!!
hvala in lp
polde66 ::
oj
ravnokar sem imel isti problem, se pravi stari disk z vsemi podatki na novo matično ploščo
Stvar ne gre zadad različnih gonilnikov , ki podpirajo staro plato
fdisk pa format je zrdavilo, drugega nič
ravnokar sem imel isti problem, se pravi stari disk z vsemi podatki na novo matično ploščo
Stvar ne gre zadad različnih gonilnikov , ki podpirajo staro plato
fdisk pa format je zrdavilo, drugega nič
Dead_Eye ::
Ja, XP-ji so zelo občutljivi za menjavo plošče oz. nekaj komponent. Se še spominjam stare 98 ki sem jim 4x dal popolnoma nov sistem(plošča, procesor) in čudežno so še delali
Pri XP-jih pa še z ghostom disk na disk pri istem sistemu ne gre
Pri XP-jih pa še z ghostom disk na disk pri istem sistemu ne gre
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlog za upočasnitev starih računalnikov?Oddelek: Strojna oprema | 5344 (3947) | cegu |
» | računalnik se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 2902 (2104) | brez-imenko |
» | Rač. za 50 eur.Oddelek: Kaj kupiti | 2308 (1188) | krneki0001 |
» | Koliko minimalno ram-a za Windows XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 4735 (3831) | Jan987 |
» | Leclerc ma ubijalsko akcijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5957 (4315) | dexter_II |