Forum » Pomoč in nasveti » fast user switch, frekvence osveževanja in resolucije
fast user switch, frekvence osveževanja in resolucije
jamiroq ::
odkar sem inštaliral Catalyste 4.1 (oz. 4.2) na WinXP mi pri switchanju uporabnikov resetira resolucije in osveževanje na default (18 različnih resolucij; osveževanje v igrah pa je ali 60hz ali pa je previsoko za monitor).
vse sem imel nastavljeno s programom Refreshforce 1.10 in s Catalysti 3.7 je delovalo ok :/ (zadevščina tudi ni odvisna od grafične; isto dela z Radeonom 9000Pro in 9600Pro)
prej:
potem:
ma kdo kakšno idejo, ker ne bi rad šel nazaj na Catalyste 3.7?
vse sem imel nastavljeno s programom Refreshforce 1.10 in s Catalysti 3.7 je delovalo ok :/ (zadevščina tudi ni odvisna od grafične; isto dela z Radeonom 9000Pro in 9600Pro)
prej:
potem:
ma kdo kakšno idejo, ker ne bi rad šel nazaj na Catalyste 3.7?
Lith ::
probaj ročno popravit tole, al pa uporabi celo kak RivaTuner programček, ke deluje tut na ATI
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
hvala, ampak nimam teh vnosov v registru (bi rekel, da se registra v Win9x in WinXP razlikujeta ;))
rivatuner bom pa probal, čeprav dvomim, da lahko naredi kaj drugače kot RefreshForce...
rivatuner bom pa probal, čeprav dvomim, da lahko naredi kaj drugače kot RefreshForce...
tnx lith, Rivatuner je rešil vse probleme , sicer porabi več rama kot shell, ki ga laufam (BBLean), ampak vseeno .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualna predstavitev prostoraOddelek: Programska oprema | 1664 (1471) | Vesoljc |
» | Blackbox for WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1576 (1523) | jamiroq |
» | Nepotrebna izbira v WinXpOddelek: Operacijski sistemi | 1103 (898) | jamiroq |
» | ATI radeon 9200 problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (1043) | boštjan |
» | Radeon 9600 problemOddelek: Strojna oprema | 1866 (1508) | sapa |