Forum » Loža » kok mate kej mp3 jev
kok mate kej mp3 jev
3LeR. ::
jst jih mam tko ene 1400 in število se tko vsak teden poveča za okoli 50 ali več
kaj pa vi?
pa se neki: koliko jih redno poslušate?
kaj pa vi?
pa se neki: koliko jih redno poslušate?
Mr.-Viko ::
Uhmm.... Imam +2000 Mp3-jev, od tega jih imam na playlistu slabih 100. And the Mp3 income keeps growing!
No comment, really
PaJo ::
Hm... Kolko mam mp3-jev nevem na pamet, plususam jih bolj malo, je jih pa trenutno za 147 cd-jev(pa ne glasbenik) Tak da ce kdo kaj rabi naj pove
Aja... pa se na disku jih he enih 6Gb, se pravi se za kakih 9 cd-jev polek
Aja... pa se na disku jih he enih 6Gb, se pravi se za kakih 9 cd-jev polek
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
OZZY ::
Imam okoli 20 cdjev na vsakem povprečno okoli 100-110 skladb. Pozman pa enega, ki ima okoli 200 mp3 cd-jev.
Go with the flow.
sketch ::
Hehe... kako ze gre... kvantiteta sinonim za srečo ni... lol
No, mapak resno; ne zbiram Mp3je kar vsevprek, imam pa tam nekje 5 CDjev ročno izbranega (vsak komad posebi) acid jazz housa... pa 2cdja jazza.. pa ene 3 cdje metala... pa ene 2 cdja ska/HCja... pa 2 cdja radijskih iger (LOTR v radijski igri sekne :P).
Tam nekje 14-15 Cdjev, torej. Se pa vsi redno vrtijo v playerju. To po moje vec steje kot pa 100GB mp3jev, za katere pa sploh ne vem, kaj je med njimi... but hey, whatever floats your boat (peels your banana)
lp.
B.
No, mapak resno; ne zbiram Mp3je kar vsevprek, imam pa tam nekje 5 CDjev ročno izbranega (vsak komad posebi) acid jazz housa... pa 2cdja jazza.. pa ene 3 cdje metala... pa ene 2 cdja ska/HCja... pa 2 cdja radijskih iger (LOTR v radijski igri sekne :P).
Tam nekje 14-15 Cdjev, torej. Se pa vsi redno vrtijo v playerju. To po moje vec steje kot pa 100GB mp3jev, za katere pa sploh ne vem, kaj je med njimi... but hey, whatever floats your boat (peels your banana)
lp.
B.
luni ::
pajo sej vem da mas bolj komercialo ampak daj pogledat ce mas kake Led zeppeline al pa Black Sabbathe/Ozzya
Artificial Intelligentia
Huey P ::
Pajo;
A maš slučajno od Public Enemy komad "So Whatcha Gone Do Now" ???
A maš slučajno od Public Enemy komad "So Whatcha Gone Do Now" ???
..::DOOM III: The Legacy::..
DrSergioDJ ::
jest jih mam tudi bolj malo, za 1gb nekje ( 350 nekje ), ker se mi jih z 56k ne da lih dol vlečt
...
whatson ::
mah mel sem jih nekje 6 giga na disku... potem sem naredil MOČNO selekcijo...
in sedaj jih mam nekje 2 giga.. pa še to večinoma ene zvrsti (metala)
in sedaj jih mam nekje 2 giga.. pa še to večinoma ene zvrsti (metala)
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
misko ::
jest jih mam preveč (20 cdjev)
redno jih poslušam le okoli 2,5 Gb, od tega 0,5 Gb Metallice
redno jih poslušam le okoli 2,5 Gb, od tega 0,5 Gb Metallice
[SpydeR] ::
Jst jim mam za 5 Cd-jev. Poslušal pa jih nisem že 2-3 mesce. Se mi ne da
Si rajš od sošolcev sposojam audio CD-je.
Si rajš od sošolcev sposojam audio CD-je.
Elemen_T ::
Brez MP3jov danes ne gre spljoh. Jaz imam en poln disk (20Gb) in še dodatnih 50Gb na CDjih
Quickbeam ::
Jaz jih mam pa 50! (MB) vsega skupaj 16 kosov.
Pa še kakšnih 6 al nekaj takega jih je na drugem računalniku. Modem rocks hehe.
Aja piratstva pa ne podpiram, die napster (lol)
Pa še kakšnih 6 al nekaj takega jih je na drugem računalniku. Modem rocks hehe.
Aja piratstva pa ne podpiram, die napster (lol)
darh ::
jest sm pa meu +30Gb lepo posortiranih ( po albumih ka se je dal, cen e pa po avtorjih, kompilacije, soudtracki ) usega skup cez 7000 komadov... pol sem pa disk skuru... pa je slo vse v picko materno...
tko da sem nekak mp3 begunc... hehe... pocas zbiram nazaj... pa seveda pečem sprot, me je izučil....
se vprašate, zakaj nism nič peku sport prej ? ker je bla organizacija tko blizu popolnosti, da bi z razdeljevanjem v 650mb velke gruče use samo pokvaru...
damn....
smkr...
damn...
tko da sem nekak mp3 begunc... hehe... pocas zbiram nazaj... pa seveda pečem sprot, me je izučil....
se vprašate, zakaj nism nič peku sport prej ? ker je bla organizacija tko blizu popolnosti, da bi z razdeljevanjem v 650mb velke gruče use samo pokvaru...
damn....
smkr...
damn...
Excuses are useless! Results are priceless!
undertaker ::
Jst jih mam pa malenkost pod 8000 pa še to samo kompletne albume, oz. kopije cdjev zbiram.
Sj ste mrbit vidl k sm en čas nazaj FTP odpru, up je bil sices samo par dni, bo pa spet, sam da zaklučm en projekt ...
Sj ste mrbit vidl k sm en čas nazaj FTP odpru, up je bil sices samo par dni, bo pa spet, sam da zaklučm en projekt ...
Tomi ::
Imam jih bolj malo, ker sploh nimam preveč prostora zanje.. Mislim, da jih je nekje za 1G, redno pa jih na playlistu 120-150...
metrodusa.blogspot.com
SpiDEr8 ::
jest ih mam okol 13 CD-jev!!!! Sam če bi jih hotu use zbrat od frendov bi jih blo od 50 CD-jou naprej!!!! Muzke ke dreka!!! Aja mam pa use komade na neti
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
abcde7 ::
Ma neki se vsi hvalte... Jest jih mam ene 10! Sam ne giga ampak 10 mp3-jev, ap še te nč skor ne poslušam! Ma kva vam bodo 10 cd-jev???
abcde7 ::
Jest tud, saj plačaš avtorjem tist kar si zaslužjo!
Ejga tejo tist remix k sva ga nardila je bil pa zakon!!!
DJ MaOn in MC RoBo-> rulata !
Ejga tejo tist remix k sva ga nardila je bil pa zakon!!!
DJ MaOn in MC RoBo-> rulata !
PaJo ::
luni>>ja od led zeppelinov ma ena dva albuam ostale pa nix
ostalega pa zal kar ste zeleli niam
ostalega pa zal kar ste zeleli niam
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
tonic ::
nisem brav vseh postov;
imam pa jih zelo velkiko: zdaj polnim 180-i MP3 CD;
na teh CDjih so večina celi albumi; zdaj jih je že okrog 1300.
Veliko večino sem sam poripal!!!
Tak da je vsega skup za ene 130GB (zadnjih 50-60CDjev sem posnel na 700MB)
imam pa jih zelo velkiko: zdaj polnim 180-i MP3 CD;
na teh CDjih so večina celi albumi; zdaj jih je že okrog 1300.
Veliko večino sem sam poripal!!!
Tak da je vsega skup za ene 130GB (zadnjih 50-60CDjev sem posnel na 700MB)
teac ::
Sem jih mel okoli 800, dokler nisem jaz (pi*da mi je mat*rna), diska dol vrgo in vse kar je blo gori je šlo v tri krasne!!! Tako da jih mam zdaj okoli 100 (pa še to sem si mogo sposodit). No, bo počasi.
PaJo:
Kaj si nekaj rekel, da če kdo rabi kaj naj se oglasi. Ker rabim mp3-je, me to zanima. Daj oglasi se samo preko maila!!!
LP
PaJo:
Kaj si nekaj rekel, da če kdo rabi kaj naj se oglasi. Ker rabim mp3-je, me to zanima. Daj oglasi se samo preko maila!!!
LP
DrSergioDJ ::
RAVE do konca Pa basta, hehe. Drgač pa če koga zanima, en kolega prodaja 30GB disk poln mp3-jev ( nekje 7000 jih je ) za 40.000.
...
SpiDEr8 ::
ej rok 0 nimam proti punku pa kdaj rečem rave on čeprov poslušam tut druge zvrsiti Tko de bi blo fajn če nebi zaničeval drugih zvrsti (v tem primeru rejf)!!!!!
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
Jebiveter ::
Jst ih pa mam en 11.000 komadov!
Vse od yugo, slo in ang! In kolekcija se veca in veca iz tedna v teden! Tudi po 200 komadov na teden (kolkor jih uspem arhivirat!
Vse od yugo, slo in ang! In kolekcija se veca in veca iz tedna v teden! Tudi po 200 komadov na teden (kolkor jih uspem arhivirat!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
slycer ::
Ene 1100 MP3-jev + 100 originalnih CD-jev različnih zvrsti ( da ne bo kdo flancal od kakšnega piratstva)
Huey P ::
Ash;
Človek kaj si pa misliš??? SAMO 206 CDjev!!! Hitro na Napsterja in Gnutello pa downloadaj 1000 MPtrojk pa jih zapeči...
Človek kaj si pa misliš??? SAMO 206 CDjev!!! Hitro na Napsterja in Gnutello pa downloadaj 1000 MPtrojk pa jih zapeči...
..::DOOM III: The Legacy::..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8522 (7321) | šernk |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 3159 (3159) | jlpktnst |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10081 (6405) | jastreb |
» | Zaščita glasbenih cedejev ? škoda besed... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4091 (3413) | Dr_M |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13124 (7641) | Geronimo11 |