Forum » Pomoč in nasveti » The last samurai sam klikneš pa zablokira cel računalnik??????
The last samurai sam klikneš pa zablokira cel računalnik??????
Snetaskera ::
Z emule sem potegnu Omenjeni film in kadar se ga kokr kol dotaknem mi zablokira procesor( cpu usage 100%).
In to obremeni procesor za kokr cajta hočeš, če ga pa hočem zbrisat mi pa napiše da ta fajl uporablja drug program, čeprav nobenga ne ženem zraven.
Probu odstrant tut z varnim načinom pa tut ni šlo ???
A je kšn fajn virus al je pokvarjen fajl ??????
A je mel že kdo podobne izkušne in kaj je postoru ???
In to obremeni procesor za kokr cajta hočeš, če ga pa hočem zbrisat mi pa napiše da ta fajl uporablja drug program, čeprav nobenga ne ženem zraven.
Probu odstrant tut z varnim načinom pa tut ni šlo ???
A je kšn fajn virus al je pokvarjen fajl ??????
A je mel že kdo podobne izkušne in kaj je postoru ???
- zaklenil: kuglvinkl ()
Caligula ::
To so pokvarjeni fili.
Na novo zazeni racunalnik, odpri Nerota in ga pobrisi v Nerotu. Nc se fila direktno prej dotikat ali odpirat folderja kjer je.
Pa ne met pri tem prizganega P2P programa. Bi moralo lepo delat to.
Na novo zazeni racunalnik, odpri Nerota in ga pobrisi v Nerotu. Nc se fila direktno prej dotikat ali odpirat folderja kjer je.
Pa ne met pri tem prizganega P2P programa. Bi moralo lepo delat to.
root987 ::
Pojdi raje v kino ga gledat - zaslon je menda precej večji, pa tudi kvaliteta boljša. [;)]
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Snetaskera ::
Hvala za nasvet sem ga že dol zabrisu,
Aja a ve kdo za kšn ed2k link za The last samurai, men je ratal že 3 dol potegnt pa so bli vsi
pokvarjn do konca ????
Aja a ve kdo za kšn ed2k link za The last samurai, men je ratal že 3 dol potegnt pa so bli vsi
pokvarjn do konca ????
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Tomi ::
Na Slo-techu ne nudimo pomoči za mejne in prekomejne segmente.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21247 (12763) | svejk |
» | Najprimernejši Linux za P 200 MHz (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3780 (3139) | CCfly |
» | Za glodanje: nek čuden virus ie/mirc virusOddelek: Omrežja in internet | 3405 (2516) | Predator |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4537 (3173) | jabe |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5062 (3588) | Mr.B |