Forum » Strojna oprema » Teac combo dw-548d v težavah
Teac combo dw-548d v težavah

Beernarrd ::
Pozdravljeni,
Zanimajo me vaše izkušnje s tem pekačem. Meni ne dela kakor bi si želel.Zapečene cd-r nikakor le s težavo bere, pa me zanima, če ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo narobe, oziroma če ima kdo podobne probleme.
Imam še navaden cd drive, ki taiste cdje bere normalno. Fora vseh for: z nerotom sem zapekel cd-r, ki ga potem teac ni znal prebrati (čeprav ga je sam zapisal) navaden cd pa ga je. A nej ga kar nesem nazaj v štacuno?
Hvala.
Zanimajo me vaše izkušnje s tem pekačem. Meni ne dela kakor bi si želel.Zapečene cd-r nikakor le s težavo bere, pa me zanima, če ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo narobe, oziroma če ima kdo podobne probleme.
Imam še navaden cd drive, ki taiste cdje bere normalno. Fora vseh for: z nerotom sem zapekel cd-r, ki ga potem teac ni znal prebrati (čeprav ga je sam zapisal) navaden cd pa ga je. A nej ga kar nesem nazaj v štacuno?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio ne predvaja več mp3Oddelek: Zvok in slika | 4683 (3778) | radmannsdorf |
» | Problem s pekačem NEC DVD-RW ND 3540AOddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (970) | Han |
» | CD RW medij...Oddelek: Zvok in slika | 994 (810) | SasoS |
» | Snemanje na MALE cd-je!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1387 (1091) | ferjan |
» | pisanje cd-r-ja na cd-rw disk??Oddelek: Strojna oprema | 1582 (1440) | kljukec |