» »

Bluetooth vprašanja

Bluetooth vprašanja

Robert ::

Zanima me naslednje:
- ali je Bluetooth USB naprava (dongle) priklopljena na računalnik standardna za vse Bluetooth
kompatibilne naprave - tiskalnik, miška, tipkovnica,....
- ali Epox Bluetooth adapter za tiskalnik podpira tiskalnik Epson Stylus Photo 915 (USB priklop),
- ali ena Bluetooth USB naprava (dongle) priklopljena na računalnik podpira naenkrat več Bluetooth
podprtih naprav - tiskalnik, GSM, miška, tipkovnica....

||_^_|| ::

Bluetooth naprave so standardne in bi morale biti vse združljive med sabo. Naenkrat pa imaš lahko aktivno preko enega BT vmesnika samo eno BT povezavo.

Caligula ::

Gre za standard, od proizvajalca in modela pa je odvisno katere storitve vse podpira.
Pa v praksi kompatibilnost kdaj posepa malo s kakim telefonom recimo od Nokije..

Ponavadi so testirane in podprte naprave navedene tudi na strani proizvajalca. Pa najbolje, da se pogooglas malo prav za model in naprave, ki te zanimajo.

Drugace pa dela vec naprav hkrati na en USB dongle. Obicajno do 7.

matevzm2 ::

Mislim da vecina Bluetooth donglov podpira tudi printerje, bi bilo pa zanimivo slisati od koga ki je poskusil. Pri meni je pod Clients naveden tudi Printer, tako da bi moralo delati (Widcomm driverji, ki so najbolj razsirjeni - MS ima neko svojo zalost).
Kaj je s tiskalnikom in printerjem mi ni znano.
Kar pa se tice vec naprav, bi po moje delalo. Vsaj meni delata naenkrat miska in telefon.

Caligula ::

Pa se to-za Logitecha ne vem, Microsoftova Bluetooth mis in tipkovnica delujeta izkljucno z originalnim donglom in poleg tega se ob tistem ne mores uporabljati nobenega drugega hkrati, ke ti vse sesuje.

Naj bi pa (upam) Microsoft dodal nove storitve za svoj Bluetooth dongle v Service packu 2, ko naj bi se lahko koncno normalno povezoval tudi z telefoni, dlancniki,.. in ne le z svojo misjo in tipkovnico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je Apple res kisknil z novimi MacBook Proji? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34283089 (68075) c3p0
»

Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Modifikacije
5924062 (20522) [D]emon
»

Tu je WUSB - brezžični USB

Oddelek: Novice / Ostale najave
315057 (3784) MrStein
»

Kateri bluetooth USB key kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
142258 (1903) Eagle

Več podobnih tem