Forum » Izdelava spletišč » Flash in zagon programov
Flash in zagon programov
nurmaln ::
Imam en problem in upam, da mi boste pomagali.
Pripravljenih imam približno 15 .pdf datotek, ki jih bom posnel na CD. Zraven bi rad posnel meni narejen v flashu, na katerem bi bila imena vseh .pdf datotek, ob kliku na ime pa bi se .pdf datoteka odprla v novem oknu. Če v flashu preprosto naredim link na .pdf datoteko tako kot bi naredil za .htm datoteko mi jo sicer odpre ampak v oknu Internet Explorerja jaz pa bi rad da se zažene Acrobat reader in v njem datoteka.
Ali se komu sanja kako bi to izvedel?
Če se komu sanja kako bi naredil tak meni v kakem drugem programu bom hvlaežen za nasvet.
Pripravljenih imam približno 15 .pdf datotek, ki jih bom posnel na CD. Zraven bi rad posnel meni narejen v flashu, na katerem bi bila imena vseh .pdf datotek, ob kliku na ime pa bi se .pdf datoteka odprla v novem oknu. Če v flashu preprosto naredim link na .pdf datoteko tako kot bi naredil za .htm datoteko mi jo sicer odpre ampak v oknu Internet Explorerja jaz pa bi rad da se zažene Acrobat reader in v njem datoteka.
Ali se komu sanja kako bi to izvedel?
Če se komu sanja kako bi naredil tak meni v kakem drugem programu bom hvlaežen za nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel printanje PDF datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1052) | JankoK |
» | Ne bere mi PDF datotek?Oddelek: Programska oprema | 2656 (2428) | opeter |
» | PDF Reader & EditorOddelek: Programska oprema | 5424 (4865) | Loki |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5986 (4305) | amigo_no1 |
» | Kateri Adobe Acrobat ?Oddelek: Programska oprema | 2102 (1977) | iso2000 |