Forum » Omrežja in internet » Problem pri UL hitrosti
Problem pri UL hitrosti
OZZY ::
Mam sledeči problem. Za povezavo uporabljam ruter za trenutno dva računalnika. največja Ul hitrost pa je 768 Kb
Ko hočem karkoli poslat z svojega preko neta lahko dosežem največ 50KB, ko pa to hočem storiti z drugega pa brez problema dosežem max (80+ KB) hitrost. Sicer imam pri sebi naštimano ročno svoj ip in na drugem ni tako ampak tudi če to odstanim je problem še vedno prisoten.
A ma kdo kak preblisk zakaj je na enem možno uporabiti max prenos na drugem pa ne. Na ruterju ni nič omejeno, da bi omejaval prenos.
thnx
Ko hočem karkoli poslat z svojega preko neta lahko dosežem največ 50KB, ko pa to hočem storiti z drugega pa brez problema dosežem max (80+ KB) hitrost. Sicer imam pri sebi naštimano ročno svoj ip in na drugem ni tako ampak tudi če to odstanim je problem še vedno prisoten.
A ma kdo kak preblisk zakaj je na enem možno uporabiti max prenos na drugem pa ne. Na ruterju ni nič omejeno, da bi omejaval prenos.
thnx
Go with the flow.
OZZY ::
Sem nekaj ugotovil. Problem zgleda da je v verziji določenega programa.
Ms outlook expres 6 in outlook ki pride z officexp varjanto. Kot da zadnji nekako bremza pošiljanje in ga omeji med tem ko prvi tega ne dela.
pa še en program za share je bil, ki je delal isto pa sem ga dol dal pa enga druzga pa dela zdej BP. Človek bi mislu, da ko nekaj da gor dela na max. Samo zgleda, da to ne drži.
Ms outlook expres 6 in outlook ki pride z officexp varjanto. Kot da zadnji nekako bremza pošiljanje in ga omeji med tem ko prvi tega ne dela.
pa še en program za share je bil, ki je delal isto pa sem ga dol dal pa enga druzga pa dela zdej BP. Človek bi mislu, da ko nekaj da gor dela na max. Samo zgleda, da to ne drži.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router, katerega?Oddelek: Kaj kupiti | 3856 (3328) | Ganon |
» | Za koliko vam pade download pri uploadu?Oddelek: Omrežja in internet | 1734 (1540) | Stihler |
» | Čudni podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1561 (1450) | Yossarian |
» | ADSL 4096/512Oddelek: Omrežja in internet | 1335 (1069) | MKrmec |
» | Neverjetno ali ne vem kajOddelek: Omrežja in internet | 1061 (845) | Spajky |