Forum » Elektrotehnika in elektronika » programiranje PICa
programiranje PICa
trully ::
Oj
Če rabiš, da ti ga nekdo samo sprogramira, in če ti ni kdo že prej ponudil usluge, ti ga sprogramiram lahko jaz. Upam.
LP Matjaž
Če rabiš, da ti ga nekdo samo sprogramira, in če ti ni kdo že prej ponudil usluge, ti ga sprogramiram lahko jaz. Upam.
LP Matjaž
trully ::
Oj
Ti zrihtaš PIC in mi ga pošlješ, sprogramiran ga zastonj (seveda če gre samo za vpis tvojega programa v čip, pisanje programa pač ne), samo poštnino plačaš ti, ko ti ga pošljem nazaj.
LP Matjaž
Ti zrihtaš PIC in mi ga pošlješ, sprogramiran ga zastonj (seveda če gre samo za vpis tvojega programa v čip, pisanje programa pač ne), samo poštnino plačaš ti, ko ti ga pošljem nazaj.
LP Matjaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PIC programatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5938 (783) | MadMax |
» | Nakup rabljenih senzorskih ventilovOddelek: Na cesti | 971 (718) | DePalmo |
» | Kako diy binarna uraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3408 (3062) | Mikron |
» | Iščem nekoga za izdelavo preprostega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1221 (960) | Boeing |
» | Priključitev mikrokrminlnika pic16f877 na USB vmesnik.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2658 (2102) | _EN_ |