Forum » Elektrotehnika in elektronika » LED diode predrage, oznake
LED diode predrage, oznake
yimi ::
Našel sem stran nekega proizvajalca, ki prodaja LED white s svetilnostjo 3000 mcd in 6000 mcd po ceni prib. 0.5 in 0.7 $ na komad, seveda ob količini nad 200 komadov. Če to preračunam dobim. ceno nekje 100 in 150 sit. Kako oderuško!!!! V žarnici (Celje), ki mi je najbljižja trgovina pa hočejo za takšno led diodo 1300 sit!!!!!
Se komu sanja zakaj takšne cene? A gremo naročit diode, pa jih prodajat potem naprej po 300 sit. Za med bi šle!
Kje pri naših prodajalcih bi te diode dobil najceneje, če je kdo na tekočem s cenami..
Našel sem tudi eno trgovino, kjer prodajajo bele ledike za nekaj več kot en evro.
KLIK.
Kdo ve mogoče kakšni bi bili dodatni stroški pri takšnem nakupu?
Se komu sanja zakaj takšne cene? A gremo naročit diode, pa jih prodajat potem naprej po 300 sit. Za med bi šle!
Kje pri naših prodajalcih bi te diode dobil najceneje, če je kdo na tekočem s cenami..
Našel sem tudi eno trgovino, kjer prodajajo bele ledike za nekaj več kot en evro.
KLIK.
Kdo ve mogoče kakšni bi bili dodatni stroški pri takšnem nakupu?
T0RN4D0 ::
hehe... za 100 sit bi še jst vzel eno al pa 10
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezanje Led DiodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2850 (2424) | Pyr0Beast |
» | LED diode - ponudba!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1521 (1309) | Eyghon |
» | Zamenjava Led diode v mišaku (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5095 (4002) | profii |
» | Zmodaj vse kar vidišOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2189 (1283) | krucymucy |
» | Modra LED?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1647 (1174) | EX-B |