Forum » Kaj kupiti » Katero plato za PIII 850
Katero plato za PIII 850
Fish <>< ::
Zanima me kera bi bla najbolša plata za PIII 850. In kolk bi se ga dal overclockat????
Nujno!!!!!!!
Nujno!!!!!!!
FisH <><
ChiefThunder ::
Plato si kup eno z naborom i815EP. Asusovo al pa Abitovo. Za kolk se navije pa pejd pogledat sem.
Še modela: -ASUS CUSL2-C i815EP ATA100
-ABIT SA6
Še modela: -ASUS CUSL2-C i815EP ATA100
-ABIT SA6
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Hvala vam za vaše odgovore.
Dej PIII850 povej mi kdaj pa kam naj ti dostavim plato, pa da te pol zmonteram:)))
LP
Dej PIII850 povej mi kdaj pa kam naj ti dostavim plato, pa da te pol zmonteram:)))
LP
FisH <><
PIII850 ::
ma ti povem da nimas boljs plate, kot pa je ABIT SA6R oz SA6PR. Men osebno je slo navijat cez 160 MHz mojga PIII733 :)))). Sam trenutno me ful neki zajebava ampak po moje je to kriva glih MOJA plata, ne pa celotna serija, tako da drugi ne bi smeli imeti problemov z njo!!
lp
lp
Mr.B ::
Edina dobra plata , ki ti bo delala ok je , in ki bazera na intlovem chipsetu.To je i815E . Vsaka plata je dobra na tem nivoju. Priporočam ti Asus plato.
Kupi si raje malo počasnejši procesor , pa pazi da je bazeran na 100MHz FSB-ju, ker potem prestaviš samo jumper , ali pa softmenu pa ti plata navije samo procesor , vse ostalo pa ostane na prejšnem nivoju. Vedeti pa moraš , da je zgornja meja frekvence PIII nekaj čez 1GHz , Vse kar boš navijal višje bo šlo z višanjem Vcore napetosti. Pazi imej dovol dobro hlajenje
Kupi si raje malo počasnejši procesor , pa pazi da je bazeran na 100MHz FSB-ju, ker potem prestaviš samo jumper , ali pa softmenu pa ti plata navije samo procesor , vse ostalo pa ostane na prejšnem nivoju. Vedeti pa moraš , da je zgornja meja frekvence PIII nekaj čez 1GHz , Vse kar boš navijal višje bo šlo z višanjem Vcore napetosti. Pazi imej dovol dobro hlajenje
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Quake ::
Kot sem ze rekel: kupi ASUS plato, ker so od Abitovih bolj stabilne! Overclockabilne so pa tudi najmanj toliko kot Abitove.
Moj nasvet ostaja: Asus CUV4X
Lahko pa tudi ASUS CUSL 2..... Skratka, robe je dovolj, razlike v zmogljivosti pa so minimalne
Moj nasvet ostaja: Asus CUV4X
Lahko pa tudi ASUS CUSL 2..... Skratka, robe je dovolj, razlike v zmogljivosti pa so minimalne
UUUUU kolk podatkov pa informacij sej se bom še utopu:))
Ful se je težko odločt!!!!!!!!!!
Ful se je težko odločt!!!!!!!!!!
FisH <><
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero osnovno!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1193 (990) | tomi77 |
» | mama plataOddelek: Navijanje | 1472 (1352) | ChiefThunder |
» | BX133,SA6,BH6...glej si ga vragaOddelek: Kaj kupiti | 1489 (1323) | Siluro |
» | KATERO MAMA PLATO z 815EPOddelek: Kaj kupiti | 1988 (1704) | Siluro |
» | dilema...Oddelek: Kaj kupiti | 1337 (1115) | Shadowman-x |