Forum » Pomoč in nasveti » gameport in epox nforce2 !
gameport in epox nforce2 !
orlach ::
Pozdravljeni!
Imam problem z gameportom na osnovni Epox nforce2. Ta namreč ne zazna volana(tudi z original driverji volana)...kot, dani nič priklopljeno.Pogledal sem na osnovno in kabel je priljučen. V win2000 je vse u redu...device works fine Ali bi lahko bila fora v biosu. GAmeport sicer ni disablan, ima pa dve možnosi : 208 semizdi pa še 20x nekaj ?? Ali je že mogoče kdo imel podobne težave na Nforce plati?
Imam problem z gameportom na osnovni Epox nforce2. Ta namreč ne zazna volana(tudi z original driverji volana)...kot, dani nič priklopljeno.Pogledal sem na osnovno in kabel je priljučen. V win2000 je vse u redu...device works fine Ali bi lahko bila fora v biosu. GAmeport sicer ni disablan, ima pa dve možnosi : 208 semizdi pa še 20x nekaj ?? Ali je že mogoče kdo imel podobne težave na Nforce plati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)Oddelek: Strojna oprema | 1618 (1458) | Crimson_Shadow |
» | VolanOddelek: Strojna oprema | 1143 (1093) | _pobesneli_ |
» | Game PortOddelek: Strojna oprema | 1004 (889) | VASkO |
» | Problem z volanom Logitech FormulaOddelek: Strojna oprema | 919 (875) | LojzePek |
» | Zakaj mi ne dela FERRARI 360 MODENA volan?Oddelek: Strojna oprema | 1894 (1639) | blue96 |