Forum » Programska oprema » Opera
Opera
beni ::
Imam težave z nastavitvijo Opere 6.05. Nikakor se ne konekta na internet - javlja da ne najde strežnika.
Če najprej ustvarim povezavo in nato zaženem Opero pa brez težav dela.
Kaj je narobe?
Na WIN98SE je delalo, sedaj na XP Pro pa ne !
LP Beni
Če najprej ustvarim povezavo in nato zaženem Opero pa brez težav dela.
Kaj je narobe?
Na WIN98SE je delalo, sedaj na XP Pro pa ne !
LP Beni
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
beni ::
Ne dela tudi ko sem naložil Opera V7.23 ! Ali kdo ve kaj naj nastavim, popravim ...???
LP Beni
LP Beni
BaRtMaN ::
Ne, to ni mogoče. Samo IE lahko prikliče tist dialog za vzpostavo povezave, samo MS ve zakaj. Tud FireFox ne pomaga, MasterMind. Je treba pač ročno kliknt na povezavo.
MasterMind ::
Ups... Moja napaka... Nism dobr prebrav teme :). Ja ni čudn, d morš najprej se vspostavt z internetom! Opera in vse druge alternative niso direkt povezani na win. IE je in samo z njem se lahk povežš na internet. (jaz tega niti ne pogrešam...)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterMind ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 38141 (30807) | subby |
» | Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost odsvetuje uporabo MSIE (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7123 (6869) | OmegaBlue |
» | Nadležni hrošč v browserjih (IE & FireFox)Oddelek: Operacijski sistemi | 1745 (1176) | Jst |
» | Firefoxu je uspelo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7215 (7215) | Bakunin |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9687 (9687) | moj_nick |