» »

Monitor brni

Monitor brni

@ljash ::

Zdravo!

Imam monitor samsung syncmaster 750p (star je pribl. 3 leta) in odkar sem zamenju napajalnik v kompu (ki je zdej skor čist tih), se najbolj sliš brnjenje (z, kot brnač, če kdo ve kwa je to:d ) iz monitorja. Najbolj se sliš na vrhu monitorja, drgač pa tud na samem screenu se kr orenk sliš.

Dj pa ne vem - a je to normalno? Vrjetno to že dalj časa tko ropota, sam nism slišu, ker ga je računalnik preglasu...
Kwa bi to sploh lohk blo? A ga bo treba na servis peljat a je to normalno?!

Lp
bmw-f1

a res noben ne ve?

Tilen ::

Men tut začne piskat al brnet ko dam najvisjo resolucijo in najvisji refresh rate pa tutu ne vem zakaj, zadnjic sem se malo igral in opazil =) ko spustim nizje je OK :) Monitor pa je od Belinea ze kr star 17" =)

men skoz brni, ne glede na resolucijo in frekvenco osveževanja.

Brane2 ::

VErjetno ti brnijo vertikalne odklonske tuljave ali kaj podobnega.Samo ugibam, seveda bi blo treba odpret in pogledat...

Brane2: a pa je to kej škodljivo za oči? :\
a bi blo dobr na servis nest to, a je vseen?

aja, nejbolj brni na vrhu monitorja.

LP

Brane2 ::

Samo brnenje tuljav ni skodljivo za oci, je pa lahko skodljivo za zivce. Ce te moti, nesi na servis.

Jaz sem enkrat postimal en svoj monitor s podobnim problemom tako, da sem na tuljavo nalil precej redek lak in pocakal, da se je strdil, a tega tebi ne priporocam.

Poleg tega se moras prepricat, kaj tocno brni in se sele zatem lotit razmisljanja o utisanju.

na ker servis mi predlagaš, da nesem?

Dead_Eye ::

Da izkoristim temo za eno vprašanje: Pozna kdo na obali kak urdu servis monitorjev? (Se mi je pokvaril star 17" - slika skače levo desno, na belem ozadju manj kot na temnem)

V bistvu samo da zvem koliko bi stalo popravilo, ker če je več kot 10k se mi že bolj splača kupit novega...
The one and only

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

najmanj škodljiv monitor (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
546487 (3415) Gagatronix
»

Brnenje Samsungove plazme

Oddelek: Zvok in slika
443414 (2596) [D]emon