Forum » Pomoč in nasveti » Monitor brni
Monitor brni
@ljash ::
Zdravo!
Imam monitor samsung syncmaster 750p (star je pribl. 3 leta) in odkar sem zamenju napajalnik v kompu (ki je zdej skor čist tih), se najbolj sliš brnjenje (z, kot brnač, če kdo ve kwa je to ) iz monitorja. Najbolj se sliš na vrhu monitorja, drgač pa tud na samem screenu se kr orenk sliš.
Dj pa ne vem - a je to normalno? Vrjetno to že dalj časa tko ropota, sam nism slišu, ker ga je računalnik preglasu...
Kwa bi to sploh lohk blo? A ga bo treba na servis peljat a je to normalno?!
Lp
bmw-f1
Imam monitor samsung syncmaster 750p (star je pribl. 3 leta) in odkar sem zamenju napajalnik v kompu (ki je zdej skor čist tih), se najbolj sliš brnjenje (z, kot brnač, če kdo ve kwa je to ) iz monitorja. Najbolj se sliš na vrhu monitorja, drgač pa tud na samem screenu se kr orenk sliš.
Dj pa ne vem - a je to normalno? Vrjetno to že dalj časa tko ropota, sam nism slišu, ker ga je računalnik preglasu...
Kwa bi to sploh lohk blo? A ga bo treba na servis peljat a je to normalno?!
Lp
bmw-f1
- polepsal: Gandalfar ()
Tilen ::
Men tut začne piskat al brnet ko dam najvisjo resolucijo in najvisji refresh rate pa tutu ne vem zakaj, zadnjic sem se malo igral in opazil =) ko spustim nizje je OK :) Monitor pa je od Belinea ze kr star 17" =)
Brane2 ::
VErjetno ti brnijo vertikalne odklonske tuljave ali kaj podobnega.Samo ugibam, seveda bi blo treba odpret in pogledat...
@ljash ::
Brane2: a pa je to kej škodljivo za oči?
a bi blo dobr na servis nest to, a je vseen?
aja, nejbolj brni na vrhu monitorja.
LP
a bi blo dobr na servis nest to, a je vseen?
aja, nejbolj brni na vrhu monitorja.
LP
Brane2 ::
Samo brnenje tuljav ni skodljivo za oci, je pa lahko skodljivo za zivce. Ce te moti, nesi na servis.
Jaz sem enkrat postimal en svoj monitor s podobnim problemom tako, da sem na tuljavo nalil precej redek lak in pocakal, da se je strdil, a tega tebi ne priporocam.
Poleg tega se moras prepricat, kaj tocno brni in se sele zatem lotit razmisljanja o utisanju.
Jaz sem enkrat postimal en svoj monitor s podobnim problemom tako, da sem na tuljavo nalil precej redek lak in pocakal, da se je strdil, a tega tebi ne priporocam.
Poleg tega se moras prepricat, kaj tocno brni in se sele zatem lotit razmisljanja o utisanju.
Dead_Eye ::
Da izkoristim temo za eno vprašanje: Pozna kdo na obali kak urdu servis monitorjev? (Se mi je pokvaril star 17" - slika skače levo desno, na belem ozadju manj kot na temnem)
V bistvu samo da zvem koliko bi stalo popravilo, ker če je več kot 10k se mi že bolj splača kupit novega...
V bistvu samo da zvem koliko bi stalo popravilo, ker če je več kot 10k se mi že bolj splača kupit novega...
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | najmanj škodljiv monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6487 (3415) | Gagatronix |
» | Brnenje Samsungove plazmeOddelek: Zvok in slika | 3414 (2596) | [D]emon |
» | 17" lcd vs. 19" lcd - bistvene razlike?Oddelek: Zvok in slika | 2358 (1845) | Grey |
» | monitor umrl... tokrat dokoncnoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1748 (1347) | @ljash |
» | ERROR:Piskajoci monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 1010 (901) | Dacio |