Forum » Pomoč in nasveti » Dial-up v linux Suse 8.1
Dial-up v linux Suse 8.1
kriko1 ::
Imam en manjsi problem.
V Linuxih sem postavil dial-up povezavo (Volja), vendar imam eno težavo.
Vse se lepo poveže, le da ne morem browsat! Ko vpišem v brskalnik npr: www.slo-tech.com, mi javi network error, povezava je vzpostavljena! Probal sem v operi, mozilli in konquerorju.
Aja! Če pa vpišem direkt ip številko (npr.: 193.2.139.2), zadeva dela. Zakaj mi dela če vpišem ip, če pa url ne?
V Linuxih sem postavil dial-up povezavo (Volja), vendar imam eno težavo.
Vse se lepo poveže, le da ne morem browsat! Ko vpišem v brskalnik npr: www.slo-tech.com, mi javi network error, povezava je vzpostavljena! Probal sem v operi, mozilli in konquerorju.
Aja! Če pa vpišem direkt ip številko (npr.: 193.2.139.2), zadeva dela. Zakaj mi dela če vpišem ip, če pa url ne?
kriko1 ::
Tnx, dela! Sedaj pa še neki. Situacija je taka: imam winmodem, linux seveda ne ve upravljat z njim, dobil sem gonilnike (aja, modem je conexant hsf fax, voice, data 56k) na strani linuxant.com, vendar modem z njimi ne dela s polno hitrostjo (je limitirana, ne vem na kolko), gonilniki ki omogočajo povezavo s 56k stanejo nekaj $. Ali ve mogoe kdo za kašne druge gonilnike za ta modem (za linux seveda)? Jst sm že neki iskal na netu, vendar neuspešno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gentoo in download KDEOddelek: Operacijski sistemi | 1435 (1176) | mauzer |
» | Problem z dostop do neta z linux boxa preko winXP boxa - gatewayOddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1554) | Skrat |
» | Slotech Linux 1.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7278 (7278) | Bakunin |
» | Suse 8.0 en problemOddelek: Operacijski sistemi | 1019 (864) | InnerSelf |
» | Modem se noče povezatiOddelek: Programska oprema | 1349 (1219) | CWIZO |