Forum » Pomoč in nasveti » Format in potem recovery podatkov!Pomoc!
Format in potem recovery podatkov!Pomoc!
MrGTO ::
Zivjo!
Torej vceri sem ugasal rac. ko naenkrat zmanjka elektrike.Nato pocakam par minut in ko je prisla el. vzgem in pod mojim uporabniskim imenov v XP-jih je vse resetirano in vse je neki cudno, zato se odlocim da bom z Norton Ghost popravil adevo iz enega image-a.Ko ze pozene Ghost iz dosa se spomnim da imam se neke dokumente katere bi morel shraniti na drugo particijo (D) in zato prekinem zadevo ampak rac ni prisel v winse. Zato se odlocim foramtirat in sedaj bi nekako rad dobil dva fajla nazaj. To sta dva .txt fijla ki jih rabim za solo.
Kateri program bi bil za to priporocljiv?
Lp, Blaž
Torej vceri sem ugasal rac. ko naenkrat zmanjka elektrike.Nato pocakam par minut in ko je prisla el. vzgem in pod mojim uporabniskim imenov v XP-jih je vse resetirano in vse je neki cudno, zato se odlocim da bom z Norton Ghost popravil adevo iz enega image-a.Ko ze pozene Ghost iz dosa se spomnim da imam se neke dokumente katere bi morel shraniti na drugo particijo (D) in zato prekinem zadevo ampak rac ni prisel v winse. Zato se odlocim foramtirat in sedaj bi nekako rad dobil dva fajla nazaj. To sta dva .txt fijla ki jih rabim za solo.
Kateri program bi bil za to priporocljiv?
Lp, Blaž
some1 ::
Poskusi z easyrecovery profesional.
Ftp://nekdo.no-ip.org
http://freeweb.siol.net/jjuha/slofs
http://freeweb.siol.net/jjuha/slofs
DMouse ::
Kolk časa je trajalo formatiranje?
Če je bilo več kot 30 sekund (recimo 5 min), potem podatkov ne boš dobil nazaj. Vsem, ki se jim zgodi kaj podobnega, raje vzemite disk iz kište in ga nesite k frendu, da skopira dol kar se da, kot pa da greste na vrat na nos formatirat.
Če je bilo več kot 30 sekund (recimo 5 min), potem podatkov ne boš dobil nazaj. Vsem, ki se jim zgodi kaj podobnega, raje vzemite disk iz kište in ga nesite k frendu, da skopira dol kar se da, kot pa da greste na vrat na nos formatirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup stanovanja howto manual (odločanje, krediti, obrestne mere, zanke, napake)Oddelek: Loža | 14222 (6986) | Invictus |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 17506 (15816) | Antares88 |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14685 (11916) | Dromar |
» | Problem pri grafični, mogoče kaj hujšegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1830 (1637) | mihco |
» | Rad bi kupil solidno dober Računalnik in imam kup vprasanj za tiste, ki se razumejo!!Oddelek: Kaj kupiti | 2078 (1691) | Sami |