Forum » Pomoč in nasveti » Scanner v k**** ???
Scanner v k**** ???
Nigga ::
mam Scanner UMAX Astra 1220P, pa mi samo samo rumeno in zelo skenira. ono cev sem že pogledo in spucal pa ne vem kaj bi lahko naredil brez kakšnih večjih stroškov??? Daj te pomagat
Mr.-Viko ::
Ali imaš veliko programov, ki delujejo v ozadju (npr. kak anti-virus, winamp,...) ko skeniraš?
Če to ni hardwerski problem, potem je kriv kak program, ki požere velik resourcov (npr. Winamp).
Sem imel Winamp vključen in je muzka špilala. Skeniram in glej! Same črte! Potem sem zaprl Winamp in še enkrat skeniral in je bilo ok.
Upam, da ti bo to kaj pomagalo!
Če to ni hardwerski problem, potem je kriv kak program, ki požere velik resourcov (npr. Winamp).
Sem imel Winamp vključen in je muzka špilala. Skeniram in glej! Same črte! Potem sem zaprl Winamp in še enkrat skeniral in je bilo ok.
Upam, da ti bo to kaj pomagalo!
No comment, really
srale ::
včasih pomaga tudi kalibracija scanerja...saj veš tisto z belim listom in podobne bedarije..
msmiha ::
Meni ga samo kalibrira. Sam mam Geniusov scaner. Kak ga še pa lahko drugač kalibriraš pa ne vem
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SkenerOddelek: Kaj kupiti | 2009 (1867) | opeter |
» | Kateri A3 tiskalnik in scanner???Oddelek: Kaj kupiti | 3665 (2972) | qwdl |
» | Skeniranje 3D objektovOddelek: Kaj kupiti | 4512 (4055) | dmk |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2432 (2002) | overdovs |
» | astra 3400Oddelek: Programska oprema | 901 (830) | zdravc |