Forum » Pomoč in nasveti » ADSL router - problem
ADSL router - problem
ghaefb ::
Uporabljam JAHT ADSL/Cable router, povezan na switcher, od tu pa je mreža na računalnike.
Vsake nekaj časa vse skupaj (mislim da router) "zmrzne". Prvič ko je po enem dnevu delovanja, potem je deloval kak teden in nato spet.
Ko poizkusim vzpostaviti mrežo mi kako minuto išče, potem pa napiše da ni bilo mogoče vzpostaviti povezave. Kot da se routre ne odziva in mislim da takrat router ni povezan na wan.
Lučke gorijo tako kot je treba, potem pa samo odvzamem napajanje in ga ponovno vklopim, potem deluje.
Zdi se mi da router prekine povezavo in je noče vzpostaviti nazaj ko jaz prižgem računalnik.
Ima kdo podobne izkušnje? Je mogoče kaj narobe z routerjem?
Hvala
Vsake nekaj časa vse skupaj (mislim da router) "zmrzne". Prvič ko je po enem dnevu delovanja, potem je deloval kak teden in nato spet.
Ko poizkusim vzpostaviti mrežo mi kako minuto išče, potem pa napiše da ni bilo mogoče vzpostaviti povezave. Kot da se routre ne odziva in mislim da takrat router ni povezan na wan.
Lučke gorijo tako kot je treba, potem pa samo odvzamem napajanje in ga ponovno vklopim, potem deluje.
Zdi se mi da router prekine povezavo in je noče vzpostaviti nazaj ko jaz prižgem računalnik.
Ima kdo podobne izkušnje? Je mogoče kaj narobe z routerjem?
Hvala
_ghaefb
Packač ::
Men se je to dogaja sam da mam jst pač enga od LEVEL1.
Probi posodobit firmware mogoče bo delal. Men niti ni pomagal. Zamrzne pač jbg.
Probi posodobit firmware mogoče bo delal. Men niti ni pomagal. Zamrzne pač jbg.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33140 (12048) | Lonsarg |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6362 (3630) | toncek1 |
» | Siol priključek in 2 omrežjiOddelek: Omrežja in internet | 2184 (1783) | Jakka |
» | VPN za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 4164 (3492) | trnvpeti |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4871 (4390) | SasoS |