Forum » Programska oprema » eDonkey2000 in izgubljeni podatki
eDonkey2000 in izgubljeni podatki
B_U_R_I ::
Hey.
Imam eno vprašanje situacija pa je sledeča:
prejšnji teden sem poklikal nekaj ed2k linkov. Včeraj pa sem ugotovil da je vse to lepo downloadalo. Šel sem pogledat v "download folder" vendar nobene nove stvari ni bilo tam.
Potem pa sem pomislil na "temp" folder, kjer sem odkril tole : *\Programi\eDonkey2000\temp\[ime_downloada]\1.1.part
datoteka vrste part veliko med 650 in 800 MB ( odvisno od downloadanega fajla )
Sedaj pa me zanima če kdo ve zakaj mi npr. nekega filma ni konvertalo v *.avi format in ga prestavilo v download folder ampak je ustvarilo v temp folderju datoteko 1.1.part ( za katerikoli download )
hvala v naprej
lp, B_U_R_I
Imam eno vprašanje situacija pa je sledeča:
prejšnji teden sem poklikal nekaj ed2k linkov. Včeraj pa sem ugotovil da je vse to lepo downloadalo. Šel sem pogledat v "download folder" vendar nobene nove stvari ni bilo tam.
Potem pa sem pomislil na "temp" folder, kjer sem odkril tole : *\Programi\eDonkey2000\temp\[ime_downloada]\1.1.part
datoteka vrste part veliko med 650 in 800 MB ( odvisno od downloadanega fajla )
Sedaj pa me zanima če kdo ve zakaj mi npr. nekega filma ni konvertalo v *.avi format in ga prestavilo v download folder ampak je ustvarilo v temp folderju datoteko 1.1.part ( za katerikoli download )
hvala v naprej
lp, B_U_R_I
Vikking ::
pojdi na http://forum.overnet.com/ pa tam poglej za tvoj problem,, če ne najdeš pač vpraši tam na forumu!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Data Execution Prevention (DEP)Oddelek: Operacijski sistemi | 1629 (1312) | B_U_R_I |
» | IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18622 (13779) | UnderTaker_ |
» | Nov 160GB vendar zazna samo 130GB (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5011 (3837) | Yamasaki450 |
» | Kako dobiti izbrisane podatke nazaj????Oddelek: Programska oprema | 4150 (4086) | marS |
» | max. FSB na 8RDA+ ?Oddelek: Navijanje | 1370 (844) | DjTonic |