Forum » Kaj kupiti » WiFi na 500m; kateri Wireless Access Point
WiFi na 500m; kateri Wireless Access Point
Microsoft ::
No, ker mogoče dobim ADSL, bi se še nekdo rad priključil nanj.
V neki reviji sem malo pogledal in videl, da se da z neko usmerjeno anteno (cena le te je 3kSIT) dosežt tudi kilometer ali več. To je vsekakor vredu, glede na to, da bi se anteni "videli" (ni ovir med hišama).
Glede antene tudi nevem; a je potem to dvosmerna antena?
Sedaj pa me zanima, katero HW opremo bi morala kupiti. V reviji opisuje naslednjo napravo: klik.
Glede na to, stvar stane nekje 20kSIT, me zanima, če obstaja še kakšna cenejša varianta. Seveda pa mora imeti priključek za externo anteno.
Pa še to. Je možno potem to napravo priklopit direktno na ruter? Da bi potem lahko on šel na internet tudi takrat, ko jaz ne i imel prižganega PCja?
by Miha
V neki reviji sem malo pogledal in videl, da se da z neko usmerjeno anteno (cena le te je 3kSIT) dosežt tudi kilometer ali več. To je vsekakor vredu, glede na to, da bi se anteni "videli" (ni ovir med hišama).
Glede antene tudi nevem; a je potem to dvosmerna antena?
Sedaj pa me zanima, katero HW opremo bi morala kupiti. V reviji opisuje naslednjo napravo: klik.
Glede na to, stvar stane nekje 20kSIT, me zanima, če obstaja še kakšna cenejša varianta. Seveda pa mora imeti priključek za externo anteno.
Pa še to. Je možno potem to napravo priklopit direktno na ruter? Da bi potem lahko on šel na internet tudi takrat, ko jaz ne i imel prižganega PCja?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tv - antenaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3824 (3256) | Alexius Heristalski |
» | wifi na 2kmOddelek: Omrežja in internet | 1585 (1329) | ToniT |
» | Kako odpraviti brum na TV brez izklaplanja antene?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2590 (2213) | podtalje |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12895 (9449) | pujsek_ |
» | Bluetooth USB za 25kSIT!?Oddelek: Kaj kupiti | 1416 (1218) | bastadu |