Forum » Operacijski sistemi » VPN - napačen user name in password ali protokol....
VPN - napačen user name in password ali protokol....
Mr.B ::
Imam banalno težavo pri postavitvi VPN serverja na Win2k DC z ISA serverjem.V galnem, sem zadeve postavljal če nekajkrat, toda imam en čuden proble.
Povezava preko intreneta gre preko routerja, kjer se porti forwardirajo na VPN server (PPTP).
Če se hočem povezati z VPN povezavo pa uporabim katerokoli uporabniško ime in geslo in tudi če dodam domeno zraven, mi javi, da je uporabniško ime in geslo napačno.
Če pa pri VPN povezavi odkljukam require data encription, mi javi da se nista dogovorila o protokolu.
V glavnem ne deluje povezava s katerega koli zunanjega računalnik, jutri bom poizkusil od znotraj s prenosnikom.
Morem še preveriti pri MSKB, ampak je hecno.
Povezava preko intreneta gre preko routerja, kjer se porti forwardirajo na VPN server (PPTP).
Če se hočem povezati z VPN povezavo pa uporabim katerokoli uporabniško ime in geslo in tudi če dodam domeno zraven, mi javi, da je uporabniško ime in geslo napačno.
Če pa pri VPN povezavi odkljukam require data encription, mi javi da se nista dogovorila o protokolu.
V glavnem ne deluje povezava s katerega koli zunanjega računalnik, jutri bom poizkusil od znotraj s prenosnikom.
Morem še preveriti pri MSKB, ampak je hecno.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kraja podatkov prek modulacije svetlosti zaslonaOddelek: Novice / Varnost | 6021 (3949) | MrStein |
» | Nastavitev IP kamere - zunanja povezljivostOddelek: Pomoč in nasveti | 4759 (2883) | Andrejko |
» | oddaljen dostop - kateri program?Oddelek: Programska oprema | 5541 (4502) | A_A |
» | WinXP in VPN (virtual private network)Oddelek: Operacijski sistemi | 2258 (1890) | OmegaBlue |
» | Linksys router VPN ENDPOINT in WinXP odjemalec - planet za znoret ali slotech mi pomaOddelek: Omrežja in internet | 2387 (2113) | BlazP |