Forum » Operacijski sistemi » Kolko GB za Linux RedHat 8.0
Kolko GB za Linux RedHat 8.0
Microsoft ::
Naslov pove vse.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
- spremenil: Microsoft ()
Packač ::
Ya man jest ne webu kua ti ejga mislš.
Kolk zavzeme placa na HDju?
Čist odvisno od SW ki ga boš namestu. Tko da je lahk
Kolk zavzeme placa na HDju?
Čist odvisno od SW ki ga boš namestu. Tko da je lahk
x<1gb<x
Ja tist plac, ko je za nek swap, bom dal vlek 1GB. Sam tam, ko bo pa pol Linux, pa nevem, kolko nej dam.
by Miha
by Miha
Gandalfar ::
Jimi: preberi si installation guide, ki pride zraven distribucije, ki jo namescas. Tam notri ti pisejo priporocene velikosti in tudi utemeljevanje le teh.
To je pomojem samo nacin s katerim nam hoce pokazat, da mu stvar ni vredna niti toliko casa, da bi prepisal vprasanje iz naslova v telo sporocila in pravilno crkoval sistem, ki ga misli namestiti.
Hja, te napake so zato, ker me zdele hudo jebe tipkovnica. Gor sm dal Win 2000, pa ne znam tak nastavt, da bi bla z in y tak, ko sem navajen. Damn.
by Miha
by Miha
Sedajle resujem en drug problem. Gor sem dal Win 2k.
Prvi problem je, da nimam sumnikov. Iskal sem v Refional andLanguage, pa nikjer nisem nasel Slovenia. :(
Drugi je pa ta, da se iz drugega PCja (prenosnik) preko LANa nemorem povezati na internet. Na prenosniku je vse postimano, ker ce grem na tistem PCju, na katerem je ISDN prikljucen, dela.
Ko pa grem v Win 2k, pa stvar ne dela. Vse kolkor sem se spomnil, sem nastavil. IP, DNS, sharing, .... Sam stvar se ne zbudi.
Pa se to. Na prenosniku imam Win XP Pro, na temle PCju pa Win 2k Pro. Mislim, da ni to krivo, da gre pol prenosnik na internet preko starejse verzije OSjev.
Linux pa imam pripravljen za ponoc.
by Miha
Prvi problem je, da nimam sumnikov. Iskal sem v Refional andLanguage, pa nikjer nisem nasel Slovenia. :(
Drugi je pa ta, da se iz drugega PCja (prenosnik) preko LANa nemorem povezati na internet. Na prenosniku je vse postimano, ker ce grem na tistem PCju, na katerem je ISDN prikljucen, dela.
Ko pa grem v Win 2k, pa stvar ne dela. Vse kolkor sem se spomnil, sem nastavil. IP, DNS, sharing, .... Sam stvar se ne zbudi.
Pa se to. Na prenosniku imam Win XP Pro, na temle PCju pa Win 2k Pro. Mislim, da ni to krivo, da gre pol prenosnik na internet preko starejse verzije OSjev.
Linux pa imam pripravljen za ponoc.
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Ponavljam trditev od prej. Ali ti to, da imas y/z zamenjana na tipkovnico onemogoca pravilno zadevanje tipk kot so f,g in x?
BigWhale ::
Mogoce ima disleksijo...
Al pa alzenheimerjevo... parkinsonovo... pol je hudicevo tezko tipke zadet...
Al pa alzenheimerjevo... parkinsonovo... pol je hudicevo tezko tipke zadet...
Ostale tipke so vredu. Razen sumnikov, y in z je bleem.
by Miha
by Miha
Ales ::
Red Hat 8.0 ti odsvetujem. Če pa že res hočeš to različico, se boš moral potruditi in se poučiti o Fedora Legacy projektu, saj je Red Hat z novim letom ustavil uradno podporo za Red Hat 8.0 in starejše različice - ni več nobenih posodobitev, tudi če odkrijejo kak varnostni problem. Fedora legacy je zdaj prevzela podporo za te starejše verzije.
Nasploh je Red Hat 8.0 bolj tako tako. Red Hat 9 ali Fedora sta daleč boljša izbira
Če se že trudiš z linuxom, ti toplo svetujem Fedora Core 1, to je naslednik Red Hat 9... V bistvu Red Hat 10 s spremenjenim imenom.
Nasploh je Red Hat 8.0 bolj tako tako. Red Hat 9 ali Fedora sta daleč boljša izbira
Če se že trudiš z linuxom, ti toplo svetujem Fedora Core 1, to je naslednik Red Hat 9... V bistvu Red Hat 10 s spremenjenim imenom.