Forum » Strojna oprema » Voodoo3 ram
Voodoo3 ram
Alec999 ::
ok ... mam voodoo3 2000@3000 agp .. gor je 16MB Hyundai (7 ns) ram-a ... zy bi pa rd ksn bolsi ram gor prlotu ... like (5 ns) v ogledu sm imel 32 MB ram-a od Herculesovega MX 32MB Hyundai ram (5.5 ns i think)
.. what do you think?
a je kdo ze to delu ... a je to spljoh mogoca? :\
a saj kdo we ce je stevilo nogc na ramu enake velikosti?
.. what do you think?
a je kdo ze to delu ... a je to spljoh mogoca? :\
a saj kdo we ce je stevilo nogc na ramu enake velikosti?
ChiefThunder ::
Zakva pa kr nove grafične ne kupš? Kokr pomnm na slo- techu še ni bilo take modifikacije.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
sm student brez denarja :| tko da nova graficna v danem trenutku ni dosegljiva se posebi ker sta na seznamu pred graficno se wedno printer (Z32 .. ce bo dnar pol Z42 ) in disk (neki k ma 30GB njbrz IBM) :)
... a kdo we ce se da kje sam ram za na grafe kupt :)) po moznosti od Hyundai-ja
... a kdo we ce se da kje sam ram za na grafe kupt :)) po moznosti od Hyundai-ja
mislm vec al mn mam namen dobit izti ram od Hyundai-ja sam da bo namest 7 ns 5,5 al pa kj tazga ... mislm to bi mogl delat .. jst res ne vidm razloga zakaj nebi
najvecji iziv mi bo pa .. na voodoo-ja 32 MB RAM-a gor dt (po moznosti od druge firme) .. sam pol morm BIOS spremenit .. pa mi un progy pod Win2000 neki stekne .. se sreca da mam na drugmu compu W98
P.S.
Ce ma kdo ksno grafo k ne dela wec ... pa ma ksn zamiv ram gor :) se priporocam za odkup
najvecji iziv mi bo pa .. na voodoo-ja 32 MB RAM-a gor dt (po moznosti od druge firme) .. sam pol morm BIOS spremenit .. pa mi un progy pod Win2000 neki stekne .. se sreca da mam na drugmu compu W98
P.S.
Ce ma kdo ksno grafo k ne dela wec ... pa ma ksn zamiv ram gor :) se priporocam za odkup
Huey P ::
Mislim, da to ne gre...
Malo pa poglej na netu, če je kaj približnega že kdo naredu...
Malo pa poglej na netu, če je kaj približnega že kdo naredu...
..::DOOM III: The Legacy::..
EvilK|NG ::
ej ja jst mam Voodoo 3 3000 flashiran na 3500 sam mam voodoo od POWER COLOR ferme drgac biosi so pa isti k od 3dfx original !!!!
jst mam "navadnga" (original od STB) voodoo3 2000 flasiranga na 3000 z bios-om od power color-ja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volt mod na grafični (stari grafični)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1873 (1175) | Tic |
» | Voodoo 3 2000@3500Oddelek: Navijanje | 1666 (1257) | Administrator |
» | 3d MARK 2001Oddelek: Navijanje | 2098 (1716) | boko34 |
» | 3D Mark 2001Oddelek: Novice / Grafične kartice | 1913 (1262) | AndrejX |
» | Katero MX - gainward, guillemot, winfast... ?Oddelek: Kaj kupiti | 1632 (1373) | Alec999 |