Forum » Strojna oprema » teac552e 52x - problem
teac552e 52x - problem
Creep ::
lep pozdrav :)
problem je sledeč... kljub updatanju driverjev, updajtanju firmwara, nove inastalacije raznih programov za peko, mi pekač noče pečt...ko uporabim nera, ali karkoli drugega, začne kao peči, vendar sploh ne začne - sistem zablokira in potreben je reset...kje bi lahko bil problem - zjeban pekač mogoče? - samo je star šele nekaj mesecev, tako da mislim, da ne bi smelo biti to - problem se je pa začel pojavljati kakšen teden nazaj, ob priklopu novega diska...vendar je vse pravilno povezano in dela - pekač namreč tudi brez problema bere, vendar noče pečt...
kakšna ideja???
thx
problem je sledeč... kljub updatanju driverjev, updajtanju firmwara, nove inastalacije raznih programov za peko, mi pekač noče pečt...ko uporabim nera, ali karkoli drugega, začne kao peči, vendar sploh ne začne - sistem zablokira in potreben je reset...kje bi lahko bil problem - zjeban pekač mogoče? - samo je star šele nekaj mesecev, tako da mislim, da ne bi smelo biti to - problem se je pa začel pojavljati kakšen teden nazaj, ob priklopu novega diska...vendar je vse pravilno povezano in dela - pekač namreč tudi brez problema bere, vendar noče pečt...
kakšna ideja???
thx
pingo76 ::
Ne boš verjel a tak problem sem rešil z zamenjavo ide kabla. Sicer je bil tastari čisto dober a finta je v tem, da sem ga zamenjal s krajšim! Da sem preveril teorijo sem vrnil nazaj prejšnji kabel ter ga povezal z najkrajšo možno razdaljo med plato in writer-jem. In dela.
Pa to ni bil edini primer.
V vseh teh primerih je pa nero javljal takoj pri začetku pisanja: Communication error...
Pa to ni bil edini primer.
V vseh teh primerih je pa nero javljal takoj pri začetku pisanja: Communication error...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačen program za peko DVD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 4865 (4444) | BorutK-73 |
» | spet noče pečtOddelek: Strojna oprema | 1275 (871) | DJ MartiNi |
» | CDR zapeče DVD+R pa ne ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (980) | schurda |
» | plextor-800mbOddelek: Pomoč in nasveti | 870 (772) | Highlag |
» | kako zapečt 800MB dokument na cd???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1813 (1473) | AlienGT |