Forum » Izdelava spletišč » dreamweaver in flash gumbi
dreamweaver in flash gumbi
MRB0rYS ::
Imam eno vprašanje glede vstavljanja flash gumbov ali texta v dreamweaverju.
in sicer nikakor ga noče naredit, ko pritisnem vstavi flash button mi vrže okno ven, vse izpolnim kot je treba ko dam pa shrani mi vrže ven tole sporočilo:
-"button1.swf" is an invalid filename. Pleas enter a different name.-
Le zakaj to, vse sm probal pa ne gre enkrat pa vem da sem to delal brez problema, zdej pa na dveh mašinah pa ni šans. Sm tudi uno shranjeno stran odpru k sm prej delal in je šlo zraven naredit gumb, na novmu pagu pa ne gre zakaj, verjetno je kakšna finta tu.
in sicer nikakor ga noče naredit, ko pritisnem vstavi flash button mi vrže okno ven, vse izpolnim kot je treba ko dam pa shrani mi vrže ven tole sporočilo:
Le zakaj to, vse sm probal pa ne gre enkrat pa vem da sem to delal brez problema, zdej pa na dveh mašinah pa ni šans. Sm tudi uno shranjeno stran odpru k sm prej delal in je šlo zraven naredit gumb, na novmu pagu pa ne gre zakaj, verjetno je kakšna finta tu.
b0rys
Trubadur ::
a ti napaka ne pove usega?
a ti napaka ne pove usega?
Berite Thomasa!
Ma ja tut če spremenim ime je isto. Mogoče končnica ni prava.
b0rys
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MRB0rYS ()
Ma res noben neve, končnica možno sam katero pa swf je za flesh tako da nevem katero naj dam sam po moje ni to, nekaj mora biti v osnovi novga dokumenta al kaj.
b0rys
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pro Evolution Soccer 2009 !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5842 (3179) | fx3zRejSz0cS |
» | Mod rewriteOddelek: Izdelava spletišč | 1374 (1168) | bluefish |
» | Problem flash buttons macromedia dreamweaver 8.0?Oddelek: Izdelava spletišč | 1148 (1057) | Tody |
» | Dreamweaver - shranjevanje .swfOddelek: Izdelava spletišč | 980 (906) | poldk |
» | Flash sranjeOddelek: Omrežja in internet | 1684 (1550) | Jeronimo |