Forum » Pomoč in nasveti » TEAC 40x I/O error, nujno!
TEAC 40x I/O error, nujno!
Pat_MaGroin ::
Oj!
Imam Teaca 40x in Waiteca CDRW. Plato MSI K7T Pro 2. Odkar sm menju plato (prej mel Pro) mi CD noce vec delat v DMA mode. Napise mi: CD not accessible because of a I/O error. V biousu najde DMA 33 in vse. Ce dam v PIO mode v win2k, potem dela cdrom. Drugace je "mrtev"?
Any clue?
lp, Sebastijan
Imam Teaca 40x in Waiteca CDRW. Plato MSI K7T Pro 2. Odkar sm menju plato (prej mel Pro) mi CD noce vec delat v DMA mode. Napise mi: CD not accessible because of a I/O error. V biousu najde DMA 33 in vse. Ce dam v PIO mode v win2k, potem dela cdrom. Drugace je "mrtev"?
Any clue?
lp, Sebastijan
G[e]c ::
Teac 40x ma ene probleme z DMA v win2k, v win 2k dej PIO pa bo cool, v win 9x pa das lahko DMA. Ne vem kaj ej sam nobenmu ne dela dobr.
Pat_MaGroin ::
Ja, sm nekak zdej pogruntu; najbolj je tkole: v biosu UDMA disejblat. Pa v winsih enejblat DMA mode. Pa mi oba prepozna na DMA. Prej je blo pa cdrom UDMA, cdrw pa DMA. Pa cd zdej enako hitr dela kot prej. Pa noben progy ne zasteka. Probejte.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problemi z DMA & pekacem v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1491) | fictionel |
» | Iz PIO Moda v DMA ModeOddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1412) | q:-p |
» | LG CD-RW problemOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (900) | Fury |
» | TEAC 540E in DMA ???????Oddelek: Pomoč in nasveti | 2075 (1712) | Eagel |
» | W2k in DMAOddelek: Programska oprema | 1112 (997) | Mr.B |