Forum » Hlajenje in modifikacije » rezanje stranice
rezanje stranice
punisher16 ::
A mi lahko prosim kdo pove,kako naj se lotim rezanja stranice,ker bi rad ugradil pleksi okno!sam ne mi kakšne ubodne žage,k je nimam!a je mogoče še kakšen drugi,enostavnejši način???
alien-tech:blue ::
Lahko poskusiš z kotno brusilko(fleksarco)in vzami tanko razilno ploščo pa bo šlo.
bom kar s fleksrco poskusu!sam,a se ne lušči barva iz stranice,in a ni mal nerodno s fleksom,al se da lepo narest?
sej bi ti dal rezat,sam js sm z nove gorice,tko da je en big shit kurac!!sej 5k je ugodna cena,sam pol bi pa postnina jebala!dej prosm mi povejte kej nj nardim da mi nebo luščilo barve dol,k bom s fleksom rezal!!
Boki_ ::
Ej jst ti lahk dokaj lepo nrdim z ubodno. Hodim pa u gorico u šolo. A ti hodiš na TČC, kr pol bi se lohk kej zmenla. Sam boš mogu počakat mal, kr imam lih dosti dela pa še ubodno čakm drugo.
I'm back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezanje "pleha " za plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1715 (1377) | Dejancek |
» | s čim odrezati pleksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1760 (1526) | Good Guy |
» | diode v stranici?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1308 (1112) | T0RN4D0 |
» | V ohišje bi izrezal luknjo za pleksi...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1920 (1461) | simonchelo |
» | Izrezavaje v ohišju!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1172 (972) | alien-w |