Forum » Hlajenje in modifikacije » rezanje stranice
rezanje stranice
punisher16 ::
A mi lahko prosim kdo pove,kako naj se lotim rezanja stranice,ker bi rad ugradil pleksi okno!sam ne mi kakšne ubodne žage,k je nimam!a je mogoče še kakšen drugi,enostavnejši način???
alien-tech:blue ::
Lahko poskusiš z kotno brusilko(fleksarco)in vzami tanko razilno ploščo pa bo šlo.
bom kar s fleksrco poskusu!sam,a se ne lušči barva iz stranice,in a ni mal nerodno s fleksom,al se da lepo narest?
sej bi ti dal rezat,sam js sm z nove gorice,tko da je en big shit kurac!!sej 5k je ugodna cena,sam pol bi pa postnina jebala!dej prosm mi povejte kej nj nardim da mi nebo luščilo barve dol,k bom s fleksom rezal!!
Boki_ ::
Ej jst ti lahk dokaj lepo nrdim z ubodno. Hodim pa u gorico u šolo. A ti hodiš na TČC, kr pol bi se lohk kej zmenla. Sam boš mogu počakat mal, kr imam lih dosti dela pa še ubodno čakm drugo.
I'm back
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Rezanje "pleha " za plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1895 (1557) | Dejancek |
| » | s čim odrezati pleksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1930 (1696) | Good Guy |
| » | diode v stranici?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1421 (1225) | T0RN4D0 |
| » | V ohišje bi izrezal luknjo za pleksi...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2050 (1591) | simonchelo |
| » | Izrezavaje v ohišju!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1295 (1095) | alien-w |