» »

Rezanje "pleha " za plexi steklo

Rezanje "pleha " za plexi steklo

NighthawkSLO ::

ok enkrat sm to ze delu pa se mi je sve skup pofizl pri rezanju !!!
vzev sem si novo ohisje ( je bilo itq 5 let staro) in bi rad izrezal stranico za plexi steklo.zanima me ce obstaja kaksna trgovina ali kaj podobnega da ti no naredijo, zelim OHRANITI PRVOTNO BARVO OHISJA (brez ponovnega barvanja).
ce trgovina ali kaj podobnega ne obstaja mi prosim povejte kako lahko stranico odrezem ne da bi odkrusil veliko barve

lp:D
  • spremenil: Dejancek ()

Nejc Pintar ::

vbodna;)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Jackal ::

Dremel + korundna rezalna plošča + čas + potrplenje

Pa če boš rezal z dremlom reži po nortanji strani ohišja... da ne bo škode, če ti zdrsne.

Dremel + korundna rezalna plošča
po domacre:D

aVToV|S|On ::

sam d je vbodna, krep samolepilni papir, svinčnik in alot of domišlija ;)
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com

da in pol z lepilnim paperjem polepim tm k misle rezat pol pa grem cez s svincnikom nazadnje pa pol z ubodno po tistm kr m narisu
pa se nebo zdrgnila barva:8)

Jackal ::

Dremel je en tak mini vrtalnik/brusilnik z visokimi vrtljaji (20.000 in več)

Dremel in korundna plošča zgleda pa takole:

aga bom fotru reku pa bo iz fabrke prnesu:D
zanima me se kaj se bolj spaca kupit windowkit pr mlacomu al plexi kupt pa se gumo al kej podobnga da se zi rob nevidi (sicr kaj sploh zravm pase)

Nejc Pintar ::

če boš lepo rezal se ti robovi ne bodo videli, od strani se bo rahlo kovinsko posvetilo, to je vse:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

no jutr dobim dreml

seprav polepm s trakom stranico zarisem s svincikom in ko rezem grem ob enem lesu da bo ravno seprav to je to al sm se kej pozabu :D

M323SBA ::

Jaz sem pred leti pločevino rezal s kompresorsko žago. Uspelo je odlično, robove sem pa malo spilil.

ok dremel sm dobupa zgleda to malo cudn k je ful majhno pa z roko se da uno glavo ustavim pa pa 20.000 obratov a je to to al more biti kaj mocejs

tratto ::

ok dremel sm dobupa zgleda to malo cudn k je ful majhno pa z roko se da uno glavo ustavim pa pa 20.000 obratov a je to to al more biti kaj mocejs

Kwa s'hotu puwedat, stari? ;((

Boš večji "frajer", če boš uporabljal vsaj zborno slovenščino na forumu. S takimi posti boš odbil ljudi od branja. Vsaj jaz porabil kar nekaj potrpljenja, da sem se prebil preko tvojih kilometerskih stavkov.
Drugače pa uporabi Dremla ali Porxxona (to je tisti zelen strojček na Jackalovi sliki). Vbodna žaga je tudi pogojno uporabna opcija, toda uporabiti bi moral žagin list z zelo majhnimi zobmi.

ja seno vprasanje.Kje bi lahko dobu ksno trgovino v okolici centra oz. v okolici vica in avtobusne postaje :))

Dejancek ::

Kot ti je že omenil uporabnik pred mano, dej se potrudi vsaj malo pisat v razumljivem jeziku, da boš prišel do odgovorov, ker verjamem da se nobenemu ne da brat hieroglifov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaše mnenje, Proxxon ali Dremel?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
64128 (3944) Jonny boy!
»

Začetki modifikacije... (slike)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
392126 (1356) Eddy
»

Rezanje kovinskega ohišja; kateri rezalnik?

111750 (1494) Microsoft
»

Kam po nastavke za mini vrtalnike (Dremel ipd.)?

163902 (3653) UWO (un.walking obj.)
»

Modifikacija

172204 (1746) webcreator

Več podobnih tem