Forum » Programska oprema » Slikica w winsih
Slikica w winsih
Klemenn ::
A je že komu uspelo (in ve kako ), da zamenja tisto slikico na začetku kjer napiše Windows Millenium čez cel zaslon? Prosim Če kdo ve kako naj pove zdaj ali pa za vedno utihneSlika gre men že na živce Še komu?
whatson ::
v Winsih je ponavadi kak logow.sys ali logos.sys file, katerega lahko editiras z picture editorom..
za ME nisem 100% sure..
da se pa...
za ME nisem 100% sure..
da se pa...
matic ::
logow logos sys fila sta pri vseh winsih 9x in se jih da menjat.. pa se ta tretji sys file je nekje k se ga da spreminjat! Kdo ve kako se da to kej changad pr win2k?
Vexto ::
Pa povejte človeku kako se naredi in ne samo da se DA!
Torej:
-odpri nek program za urejanje rastrskih slik PSP, PS....
-odpri nov dokument v neki standarndni velikosti npr 800×600
-nariši, prilepi, oblikuj slikopo svoji želji
-spremeni globino barv: 8bit-ov na piko (256 barv)
-spremeni velikost slike na 320×400
-nato: SaveAs... logo.sys, vendar mora biti bitna slika *.bmp!!
-prenesi logo.sys na c:\
To je vse. Če te slike več nočeš jo zbriši ali preimenuj in dobil boš staro bedno sliko nazaj.
Torej:
-odpri nek program za urejanje rastrskih slik PSP, PS....
-odpri nov dokument v neki standarndni velikosti npr 800×600
-nariši, prilepi, oblikuj slikopo svoji želji
-spremeni globino barv: 8bit-ov na piko (256 barv)
-spremeni velikost slike na 320×400
-nato: SaveAs... logo.sys, vendar mora biti bitna slika *.bmp!!
-prenesi logo.sys na c:\
To je vse. Če te slike več nočeš jo zbriši ali preimenuj in dobil boš staro bedno sliko nazaj.
Smeh je pol zdravja, nasmešek pa pol smeha
matic ::
no ja vexto ce se ti ze da tako komplicirat.. amapk ce clovek tega ne zna potem nevem kako je prilezel do slo-techa!?
nadlajna navodila: podobno naredi se za ostale logo file.. sej ves ce pa hoces neko obstojec logo pogledat ga pa kr odpri v slikarju al pa ga spremen v bmp pa pol poglej v slikarju..
glede brisanja.. nevem ce lahko kr zbrises file pa se nazaj pojavi.. mogoce pr me winsih ampak pr 95 sem 100% da tega ni blo.. ker ce si sliko (file) brisal potem slike sploh ni blo.. samo crn ekran oz. isto kot ce si prtisnu tipku ESC
vext en smile zate oz. za tvoj pregovor!
nadlajna navodila: podobno naredi se za ostale logo file.. sej ves ce pa hoces neko obstojec logo pogledat ga pa kr odpri v slikarju al pa ga spremen v bmp pa pol poglej v slikarju..
glede brisanja.. nevem ce lahko kr zbrises file pa se nazaj pojavi.. mogoce pr me winsih ampak pr 95 sem 100% da tega ni blo.. ker ce si sliko (file) brisal potem slike sploh ni blo.. samo crn ekran oz. isto kot ce si prtisnu tipku ESC
vext en smile zate oz. za tvoj pregovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava slik pri zagonu računalnika in Windows-evOddelek: Programska oprema | 3581 (3326) | Azrael |
» | spremeniti zagonsko slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 940 (789) | Kaiser |
» | win 98 se ne zazeneOddelek: Programska oprema | 959 (859) | boss_y |
» | WIN 98 LOGOOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (1018) | Huey P |
» | zamenjava win slikeOddelek: Programiranje | 956 (833) | Lunik |