» »

pop-up scaner

pop-up scaner

salesky ::

Živjo!

Mene zanima keri program je še dobr za sceniranje pop-up spema?
Uporabljam ad-aware ki je dobr progi, samo mi pa eno reč še zmeri odpira.

Nevem kaj se je bratec zajebavu po netu da je to staknu, tako da če kdo pozna kak dobr program za iskanje in odstranjevanje pop-upa naj mi prosim pove. Fora je v tem da kr sam od sebe vsake par urc kr odpre mozilllo in odpre neko pr0n stran.

Hvala

Bakunin ::

a imas v mozili nastavljeno da privzeto ne odpira pop-upov ?
si omejil moznost poganjanja jave ter javascript ? jaz recimo ne dovolim da odpira nova okna/spreminja status bar...ostalo pustim.

glede na t oda ti odpira vsake toliko....sumim da imas nekaj drugega na racunalniku, ki to pocne (spyware?..)

osvezi database od adware in preveri se enkrat.....

Poglej, mogoče sm se slabo izrazu. To se mi odpira tudi ko mozilla sploh ni odprta. Recimo pustim vžgan računallnik in pole pridem čez kako urco nazaj bo stran odprta.

Z ad-awarom sm itak probu in zmeri ko sceniram PC najprej naložim nov database (če je). Tako me zanima kako lahko preskeniram PC če je kej spyware-ra itd.

In še to sm slabo povedu, ne odpre se mi pop-up, odpre se mi kr v tisti strani ki trenutno srfam in je zelo moteče, ker če pišem v kak form mi ga zbriše! ;((

Vseeno hvala za odgovor.

ilija_ilic ::

Program, ki ga iščeš se imenuje Spybot. DLji ga z neta, updataj, skeniri kutijo in popravi
napake.

Meni je pomagal.

Nemorem verjet. zej mi program laufa 10min in je že dobil veliko stvari. Ad-aware ni najdu NIČ!.

Hvala za nasvet.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pop - ups

Oddelek: Pomoč in nasveti
6850 (801) polde66
»

Kateri internet browser ?

Oddelek: Programska oprema
401994 (1598) Roadkill