Forum » Pomoč in nasveti » Pop - ups
Pop - ups
Ugankar ::
Uporabljam Mozilo firefox in nimam težav s pop - upi. Ampak problem je, da se le-ti odpirajo v Internet explorerju. Se pravi da brskam z Mozillo, naenkrat pa se mi odpre pop - up. Ko ga pogledam, vidim da se je odprl v oknu IE-ja. Kaj mi svetujete proti temu??
DMouse ::
Kdaj se pa pokaže, takrat ko zamenjaš stran v Mozilli ali čisto na random? Če je na random ali če se ti celo odpira takrat, ko maš Mozillo ugasnjeno, maš skor ziher trojanca.
SimplTech ::
Preglej računalnik s pomočjo Microsoftovega Antispywara. Zelo verjetno je da si fasal kakšen spyware.
Ta je eden boljših odstranjevalcev nesnage iz računalnika. Pa še zastonj je. Dobiš ga pa tukaj: Microsoft AntiSpyware @ softpedia.com
Ta je eden boljših odstranjevalcev nesnage iz računalnika. Pa še zastonj je. Dobiš ga pa tukaj: Microsoft AntiSpyware @ softpedia.com
boss-tech ::
priporočam še ewido, spyware s&d in ad-aware - preizkušeno delujejo in res nimam problemov s popupi in ostalim sranjem
SimplTech ::
Tako kot ti je že povedal boss-tech, so zelo dobri programi za odstranjevanje spywera in podobnega sranja še: Ewido in Webroot Spy sweeper. A ti so plačljivi programi.
polde66 ::
spybot 1.4
http://www.safer-networking.org/en/down...
zastonj, v slovenčšini, lahko ti aktivno spremlja internet al pa ne pač kakor mu določiš
meni se zdi boljši kot addware
sprobaj
http://www.safer-networking.org/en/down...
zastonj, v slovenčšini, lahko ti aktivno spremlja internet al pa ne pač kakor mu določiš
meni se zdi boljši kot addware
sprobaj
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VarnostOddelek: Informacijska varnost | 23921 (5622) | techfreak :) |
» | Kateri internet browser ?Oddelek: Programska oprema | 1985 (1589) | Roadkill |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4733 (2682) | Myth |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9729 (9729) | moj_nick |
» | program za spywareOddelek: Programska oprema | 1347 (1214) | gofra |