Forum » Operacijski sistemi » Live boot windows98 ali dvojni IE(4 ali 5 in 6)
Live boot windows98 ali dvojni IE(4 ali 5 in 6)
medjugorje-si ::
Pozdravljeni zanima me ce je kdo imel kako izkusnjo z windowsi 98 in sicer nalozene na boot CD-ju in jih od tam starta(iz Cd-ja). Zelel bi imet na Cd-ju windowse 98 za testiranje web strani, tako da ne rabim si instalirat na disk windowse98. Baje ni mozno imet IE(4,5) starejse in novejse (6) na istih windowsih.
Hvala
Herman
Hvala
Herman
www.medjugorje-si.org
medjugorje-si ::
Hvala deluje!
Na windovsih imam instalirano Internet Explorer ( ie5, ie5.5, ie6 ), mozilla 1.6 , firebird 0.7 in netscape 4.72 deluje. Uporabljam pa za testiranje css web strani.
Obstaja pa tudi web stran za testiranje web strani: tukaj je link poglej pod demo ti pokaze kako zgleda.
Se enkrat hvala
Herman
Na windovsih imam instalirano Internet Explorer ( ie5, ie5.5, ie6 ), mozilla 1.6 , firebird 0.7 in netscape 4.72 deluje. Uporabljam pa za testiranje css web strani.
Obstaja pa tudi web stran za testiranje web strani: tukaj je link poglej pod demo ti pokaze kako zgleda.
Se enkrat hvala
Herman
www.medjugorje-si.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zatežimo uporabnikom naj posodobijo browser (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15472 (13813) | Tody |
» | Avtomatično prepoznati POST spremenljivkeOddelek: Programiranje | 1592 (1385) | AnonimkeOP |
» | Izšel Wine 1.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11645 (8480) | Jst |
» | Linux sistem za podjetjeOddelek: Operacijski sistemi | 2649 (2213) | BigWhale |
» | Beta verzija Internet Explorerja 6Oddelek: Novice / Brskalniki | 2016 (2016) | XtX |