Forum » Programska oprema » Nov virus?
Nov virus?
antonija ::
Do zdele sm dobu ze 6 mailov s priponko "document.zip", ki sta jih dva viruscheckerja prepoznala kot okuzene. Nikjer pa nisem vidu nobenga obvestila da spet nova viroza razhaja...
A ma kdo kej vec informacij?
A ma kdo kej vec informacij?
LoneWolf ::
Tole je W32/Mydoom.A oz. WORM.MIMAIL.R, najnovejsa nesnaga odkrita vceraj.
Zacelo se je ze vceraj zvecer, razpaslo pa danes zjutraj, do tega trenutka sem v zadnjih 12 urah pobrisal 11.526 teh mailov (log file).
Zacelo se je ze vceraj zvecer, razpaslo pa danes zjutraj, do tega trenutka sem v zadnjih 12 urah pobrisal 11.526 teh mailov (log file).
Daedalus ::
Še en link da si lahko prebereš opis tazadnjega škodljivca.
/sam zadnje čase so pa že prav tečni s temile črvi
/sam zadnje čase so pa že prav tečni s temile črvi
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Je pa zanimivo gledat, kako tole prihaja... Trenutno dobivam okoli 5/min, zjutraj, ko je evropski folk prisel v sluzbo in prizgal racunalnike pa jih je bilo tja do 200/min. Cez kaksno uro zacnejo delat se Americani, takrat bo spet stala. So pa tole stevilke, ko se email filter ze kar pozna na CPU obremenitvi.
Bo treba ponovno odpret kak gulag za pisce tele golazni.
Bo treba ponovno odpret kak gulag za pisce tele golazni.
Pri nam trenutno 2/min, tak da še ni prehudo Tak da se skor strinjam z gulagom...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Perci: Jaz sem edini uporabnik , je pa res, da je ene pet, sest mail naslovov, vecina javnih in objavljenih.
moj_nick ::
respect
A za to rabiš poseben program, al je dost spamassassin?
A za to rabiš poseben program, al je dost spamassassin?
110111001001010001010000
Gandalfar ::
moj_nick: sej ti tud neb smel nc dobit .. naceloma mas pa kr en kup zascite prot taksnim stvarem skombiniranih, da tolk dobr deluje
Accountov je okoli 300... Na srečo NAV blokira okužene maile, drugače bi mela moja malenkost od client admina veliko dela z razkuževanjem računal
/tu pa tam pa vseeno pokliče kak prestrašen uporabnik, kaj naj z "čudnim" mailom...
/tu pa tam pa vseeno pokliče kak prestrašen uporabnik, kaj naj z "čudnim" mailom...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Tja, danes cez noc nekaj cez 18.000 mailov, od jutra do zdajle pa se slabih 3.000.
Upside: spam z viagro, instant lasmi in nigerijskimi miljonarji zadnje dni lepo razbija monotonost v inbox-u...
Upside: spam z viagro, instant lasmi in nigerijskimi miljonarji zadnje dni lepo razbija monotonost v inbox-u...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prve ranljivosti v Visti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9198 (6426) | borchi |
» | poskusi vdora al kajOddelek: Omrežja in internet | 2156 (1764) | tris |
» | Internet štekal danes ponoči (ADSL) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6999 (5267) | IceLord |
» | MyDoom napada ... SCO!Oddelek: Novice / Varnost | 3019 (3019) | RejZoR |
» | Sobig.F na pohoduOddelek: Omrežja in internet | 2169 (1869) | ABX |