Forum » Hlajenje in modifikacije » Iscem ZELO tihe vente naslednjih dimenzij ...
Iscem ZELO tihe vente naslednjih dimenzij ...
Pat_MaGroin ::
Hi!
Odlocil sem se, da iz xboxa pomecem ven stock ventiletorje, ker se derejo kot jesiharji.
Zanima me, (Zalmana poznam) kateri vent dimenzije 40 mm, 60/80 mm naj vzamem, da je RES tih in da seveda kljub temu zadovoljivo hladi. V PCju mam Zalmane, pa me zanima, ce obstaja se kaj tisjega? Katere modele zalmana, ce ni boljsega?
Hvala!
LP
Odlocil sem se, da iz xboxa pomecem ven stock ventiletorje, ker se derejo kot jesiharji.
Zanima me, (Zalmana poznam) kateri vent dimenzije 40 mm, 60/80 mm naj vzamem, da je RES tih in da seveda kljub temu zadovoljivo hladi. V PCju mam Zalmane, pa me zanima, ce obstaja se kaj tisjega? Katere modele zalmana, ce ni boljsega?
Hvala!
LP
Pat_MaGroin ::
Ravno sem ugotovil, da ima Glacial Tech 70x70 mm vente, kaer je POPOLNO za XBOX. So to tihi venti? Kje jih dobiti? JAE? BOF?
LP
LP
kuglvinkl ::
70×70 se zelo težko dobi oz. IIRC ga do danes nisem zasledil. Lahko pa nabaviš Volc. 7+ in mu snameš vent..
Your focus determines your reallity
ali3n ::
kaj pa kaka IC elektronika al pa kaj podobnega?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najtisji?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1103 (994) | Pat_MaGroin |
» | Ventilatorji in hladilnik - radiatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1159 (953) | Tilen |
» | Hladilnik za XP2400+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4453 (3530) | T0RN4D0 |
» | Kaj mi proporočate za hlajenje Athlona XP+ 2500 Barton jedro??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2235 (1502) | Ted |
» | TIH hladilnik za Athlon1200 - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 2300 (1968) | matter |