Forum » Pomoč in nasveti » PekačLITE-ON 52x32x52x
PekačLITE-ON 52x32x52x
dilok ::
Imam problem z inštalacijo pekača.Pri zagonu WIN 98SE mi računalnik zmrzne, oziroma mi zahteva varni zagon.Povezan je pravilno, saj ko ga zamenjam z navadnim CD-ROMom, le ta deluje. V trgovini sem ga že zamenjal za drugega, vendar problem ostaja. Probal sem ga tudi na drugem računalniku podobne konfiguracije - pri tem spelje zagon do konca toda pekača v sistemu ne zazna.
Računalnik: Intel Pentium MMX, 200 MHz, Spomin 32 MB
Po navodilih naj bi sistemske zahteve zadostovale.
Prosim za pomoč.
Računalnik: Intel Pentium MMX, 200 MHz, Spomin 32 MB
Po navodilih naj bi sistemske zahteve zadostovale.
Prosim za pomoč.
root987 ::
Morda prestara matična plošča ali bios? Če moreš poskusi tudi z drugim operacijskim sistemom.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
mili ::
Za novejše pekače, ki so zelo hitri priporočajo močnejše mašine. Piše tudi v knjižici, ki jo dobiš zraven.
točnih podatkov ne vem iz glave, splača pa se ti prebrat.
Sam pa imam drug problem z tem pekačem, je namreč zeeeelo glasen, sem ga že zamenjal za drugega, ki je tišji ampak še vedno preveč hrupen. Do sedaj sem imel že vsaj 5 različnih firm, pa mu noben ni segel do kolen.
Verjetno bo najbolje vzeti drugo firma, ali pa imate kak boljši predlog. Kakšne izkušnje imate vi z njim?
točnih podatkov ne vem iz glave, splača pa se ti prebrat.
Sam pa imam drug problem z tem pekačem, je namreč zeeeelo glasen, sem ga že zamenjal za drugega, ki je tišji ampak še vedno preveč hrupen. Do sedaj sem imel že vsaj 5 različnih firm, pa mu noben ni segel do kolen.
Verjetno bo najbolje vzeti drugo firma, ali pa imate kak boljši predlog. Kakšne izkušnje imate vi z njim?
Zako ::
Sam imam isti pekac in morm rect, da je res carski!!!
Ko sm ga kupil in ivgradil v PC, ter prizgal in ko sm prvi CD spohal je bil res glaaaaaasen.
No, pa sm z Nero DriveSpeed (ki ga dobis zraven Nero 6.0 zmanjsal hitrost branja iz 52x na 40x.
Pekac zdaj cist kul deluje in ni vec glasn.
Snemam pa z Nerom 6 na 32x=700 MB 3:32s, s ClonCD 4 pa z max 52x=700 MB v 2:23s
LP
Dilok:
Ti pa probaj vsaj RAM dokupit in pohak z manjsim speedom (32x
LP
Ko sm ga kupil in ivgradil v PC, ter prizgal in ko sm prvi CD spohal je bil res glaaaaaasen.
No, pa sm z Nero DriveSpeed (ki ga dobis zraven Nero 6.0 zmanjsal hitrost branja iz 52x na 40x.
Pekac zdaj cist kul deluje in ni vec glasn.
Snemam pa z Nerom 6 na 32x=700 MB 3:32s, s ClonCD 4 pa z max 52x=700 MB v 2:23s
LP
Dilok:
Ti pa probaj vsaj RAM dokupit in pohak z manjsim speedom (32x
LP
Zako je zakon!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10044 (6368) | jastreb |
» | MSI pekacOddelek: Strojna oprema | 1410 (1167) | HroSCeK |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6579 (4490) | pingo76 |
» | ASUS CD-RW 52X24X52Oddelek: Strojna oprema | 774 (706) | KTr1sk |
» | teacovi pekači-da ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 2119 (1622) | AngelOfDeath |