Forum » Navijanje » CAS pri ramih na grafični
CAS pri ramih na grafični
planetparty ::
Pravkar sem hardwersko predelal radeona na 9700, zdaj pa me zanima, če bi se kaj pridobilo, če bi cas od ramov nastavil na 3, s tem pa bolj navil, ker zdaj mi grejo le do 310, pri 312 so že manjše motnje. Rami so pa Hynix 3.6ns
Dr_M ::
pri graficni se tega ne splaca spreminjat, ker popolnoma nic ne pridobis.
3.6ns ram je deklariran za 275mhz, teb dela na 310, kar je ze kr uredu, ce nc ne hladis...
3.6ns ram je deklariran za 275mhz, teb dela na 310, kar je ze kr uredu, ce nc ne hladis...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Edino rebra mam gor neka tanka iz moje prejšnje plošče abit (tista tanka zelena).
Zdaj se pa pripravljam, da kupim baker, pa sam izdelam doma rebra in hladilnik. Pa potem ima, da ide na 315
Zdaj se pa pripravljam, da kupim baker, pa sam izdelam doma rebra in hladilnik. Pa potem ima, da ide na 315
Saj točno to sem imel v mislih, sem že danes nekaj iskal po netu, samo ne vem če je isti princip kot pri 9700, moram se 100% prepričati, preden naredim neumnost.
Rabim pa samo ram Vmod, ker pri procesorju še sploh nisem na meji, sem prepričan, da gre čez 400, še posebej ko bom imel bakren gladilnik. Za zdaj sem mel na max 390, vendar se vidi že slab odvod toplega zraka.
Nikoli še nisem delal volt mode, zatorej bom rabil neko pomoč
Rabim pa samo ram Vmod, ker pri procesorju še sploh nisem na meji, sem prepričan, da gre čez 400, še posebej ko bom imel bakren gladilnik. Za zdaj sem mel na max 390, vendar se vidi že slab odvod toplega zraka.
Nikoli še nisem delal volt mode, zatorej bom rabil neko pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | do koliko ste navili svojega ati radeon 9500 proOddelek: Navijanje | 980 (928) | Fury |
» | Heatsinks za rame na r9500Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1105 (921) | freejack |
» | kera firma GF4 TI4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3641 (2857) | BaRtMaN |
» | Graficna kartica - kaj kupiti do 30.000,00 sitOddelek: Kaj kupiti | 2059 (1625) | globoko grlo |
» | katerga radeonaOddelek: Kaj kupiti | 1217 (942) | bond007 |