Forum » Pomoč in nasveti » popravki za win 2000
popravki za win 2000
branko_bm ::
ker tega ni ravno malo vas prosim da svetujete, priporocate, kateri popravek naj dam gor in zakaj je...
predvsem ce obstaja kaj proti unicevanju diskov
LP
predvsem ce obstaja kaj proti unicevanju diskov
LP
Jolando ::
ja SP-1 instaliraj pol pa lohku windows update uporabi, ti sam pove, katerih popravkov se nimas
Paramedic ::
Ena umestna: a lahko potem, ko inštaliraš SP1 zbrišeš uno mapo, ki nastene in je ful velka - $servcepackuninstall$ - nekak tako se imenuje?
End transmission.
Paramedic ::
Pa kaj sedaj to pomeni A če sem siguren, da želim imet popravke in vse dela? Torej ne bo kej missing dll napak ipd.? A ti bi jo zbrisal (oz. si jo)?
End transmission.
andrej ::
ta direktorij se uporabi samo ko hoces SP1 odstranit. Ca ga v prihodnosti ne nameravas odstranit ga lahko zbrises...
l0wc4 ::
Saj te itaq med instalacijo SP1 vpraša, če želiš napraviti backuop, za primer če ga boš kdaj odstranjeval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12025 (9552) | konspirator |
» | Windows 2000?Oddelek: Operacijski sistemi | 984 (822) | BaRtMaN |
» | Vprašanje glede izbire WindowsowOddelek: Operacijski sistemi | 1506 (1005) | asd_guy |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1876 (1490) | daylight |
» | Nekaj vprasanj glede Win2kOddelek: Programska oprema | 2061 (1727) | glavic |