Forum » Operacijski sistemi » Windows 2000?
Windows 2000?
Whatkoli ::
Ali mi lahko poveste katere verzije win2000 obstajajo in kateri service pack-i. In seveda, kar je najbolj pomembno, katerega si naj dam na moj rač. Celeron 400, 256rama, 8 diska.
Matek ::
Verzije, ki obstajajo: Professional, Server, Advanced Server in Datacenter Server.
Service packi, ki obstajajo: SP 1, SP 2, SP 3 in SP 4.
Uporabi pa, kot je rekel IceMan, Windows 2000 Professional in Service pack 4.
Service packi, ki obstajajo: SP 1, SP 2, SP 3 in SP 4.
Uporabi pa, kot je rekel IceMan, Windows 2000 Professional in Service pack 4.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
McHusch ::
para! ::
Vključno s popravki iz prejšnjih, seveda. SP4 torej vsebuje SP1,2,3 in novejše popravke.
Lp
Lp
Death before dishonor!
volk_57 ::
A mi lohk kdo spotoma povek kako service pack odstrant?
Jst sm dal gor zdej SP 4 pa mam same probleme z njemu pa vec folka mi je ze to rekl
lp
Jst sm dal gor zdej SP 4 pa mam same probleme z njemu pa vec folka mi je ze to rekl
lp
Love is all you need!
Slowenc ::
In kakšni so ti problemi, Volk_57? Jest nimam (zaenkrat) nobenih problemov. Nasprotno, mašina mi deluje v nekaterih segmentih še bolj kot prej.
Skiny gate.
undefined ::
> In kakšni so ti problemi, Volk_57? Jest nimam (zaenkrat) nobenih problemov.
Ne najde več rožic™. ;)
Ne najde več rožic™. ;)
BaRtMaN ::
Kakor sem bral, so se problemi pojavili pri 'starih' namestitvah Win2k. Folk, ki je pa SP4 namestil na sveže naložene Win2k pa nima problemov.
McHusch ::
Še moje izkušnje. Na mašino, ki je tekla že nekaj mesecev sem namestil SP4. Napaka. Sistem je postal zelo nestabilen.
Potem sem naredu format in install Windowsov s slipstreamanim SP4 ter naložil gor vse isto kot prej. Laufa sto na uro. Krivim mračne sile ;))
Potem sem naredu format in install Windowsov s slipstreamanim SP4 ter naložil gor vse isto kot prej. Laufa sto na uro. Krivim mračne sile ;))
BaRtMaN ::
Slipstreaman SP4 pomeni integriran na namestitveni CD, rajt?
Ma kdo link do navodil?
EDIT: Jao, Google the saviour!
Ma kdo link do navodil?
EDIT: Jao, Google the saviour!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski ServicePack3Oddelek: Operacijski sistemi | 1937 (1140) | St@jler |
» | update.exeOddelek: Operacijski sistemi | 1251 (1055) | krneki |
» | SP4 za windows 2000 - kdaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 1757 (1100) | Maxtor |
» | Nadlezen Blue Screen v Win 2000 ProOddelek: Operacijski sistemi | 1006 (881) | krneki |
» | Izšel nov Service Pack za Windows 2000Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2493 (2493) | Zheegec |