Forum » Pomoč in nasveti » Ima kdo Yamaha synthesizer in USB kabel za povezavo - ena prošnja....
Ima kdo Yamaha synthesizer in USB kabel za povezavo - ena prošnja....
@ljash ::
Ja torej...
Imam synthesizer YAMAHA PSR 2100 (zelo zelo dobr synthi), ima tudi preko 500 različnih ritmov, pa vendar bi prosu, če ma kdo povezan synthi z računalnikom, če bi mi lahko par rči puslou, da bi jst "nadgradu"..
Navkljub tolikim ritmom nimam - Pianista (igra kot klavir spremljava) (obstajal je že od modela 640 naprej)
- Bolera v 3/4 načinu
Če ma kdo na synthiču ta dva ritma, bi ga lepo prosu, če mi jih pošlje na MAIL. Pa če mogoče veste kšne strani za to bi blo tud zlo ql. Sm že guglu pa nism še nč najdu.
LP,
bmw-f1
Imam synthesizer YAMAHA PSR 2100 (zelo zelo dobr synthi), ima tudi preko 500 različnih ritmov, pa vendar bi prosu, če ma kdo povezan synthi z računalnikom, če bi mi lahko par rči puslou, da bi jst "nadgradu"..
Navkljub tolikim ritmom nimam - Pianista (igra kot klavir spremljava) (obstajal je že od modela 640 naprej)
- Bolera v 3/4 načinu
Če ma kdo na synthiču ta dva ritma, bi ga lepo prosu, če mi jih pošlje na MAIL. Pa če mogoče veste kšne strani za to bi blo tud zlo ql. Sm že guglu pa nism še nč najdu.
LP,
bmw-f1
tha_man ::
Jaz mam PSR640, ampak ne vem kako naj spravim interne ritme iz syntha na računalnik. Povej kako se to nardi pa se bom potrudu. Aja, povezano mam preko MIDIja ker USB kabla žal nimam, upam da se vseeno da.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
super! Glih 640-ka ma carske ritme! Veš kaj nared.. Zdi se mi, da maš disketarja (če se ne motim - sj ga je že 620-ka mela). no, dj sejvi ritem na disketo pa mi pliz pošlji. Ti more v navodilih kj več o tem pisat. (.sty je končnica)
Hvala pa LP,
bmw-f1
Hvala pa LP,
bmw-f1
Hmm, mislm da se ne da na disketo shranjevat ritmov iz roma, ampak samo tiste ki jih z diskete naložiš (t.i. user styles). Sem to že probaval, pa mi ni uspelo.
Pr men gre čist ok. Grem v meni od ritmov in enga izberem ter ga kopiram (copy spodi v "orodni vrstici"), nato pa grem na disketo in dam paste.
A ti tega ne morš?
LP
A ti tega ne morš?
LP
640 ima drugačen OS, in meni še ni uspelo internih ritmov izvozit. Zadeva ima prostor za 3 user ritme, in te lahko shraniš na disketo oz. jih naložiš od tam, prav tako tud vse nastavitve od klaviature ali pa midije.
Probaj poiskat po internetu, mogoče je kje kaj podobnega, lahko tud iz kakega drugega modela. Išči "yamaha psr styles" ali kaj v tem stilu, jaz sem tako najdu precej ritmov.
Probaj poiskat po internetu, mogoče je kje kaj podobnega, lahko tud iz kakega drugega modela. Išči "yamaha psr styles" ali kaj v tem stilu, jaz sem tako najdu precej ritmov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Govorne sinteze za slepe izvajajo hip hop.Oddelek: Loža | 1761 (1089) | nokia6310 |
» | klavir vs sintesajzerOddelek: Loža | 5322 (3787) | hurikhan |
» | Zvrsti glasbe. Metal/Rock in pa TechnoOddelek: Sedem umetnosti | 6747 (6065) | Tear_DR0P |
» | Klaviature in oktave??Oddelek: Sedem umetnosti | 4631 (4500) | Spajky |
» | Glasba - UstvarjanjeOddelek: Sedem umetnosti | 3136 (2698) | tha_man |