Forum » Strojna oprema » modem rockwell 56k flex voice ISA
modem rockwell 56k flex voice ISA
potepuh ::
zdravo!
ta modem sem po nekaj poskusih (spreminjanje biosa,IO naslova in IRQja,drugi,tretji gonilniki) spravil v življenje.deloval je na io 0e220 (enako kot com3) in irq5. potem pa je iznedana prenehal delovati. zgodilo se je punci in ona sigurno ni nič spreminjala.
sem že poskušal odstraniti gonilnike,vzel iz rač. in dal nazaj,itd pa nič
windows ga lepo prepoznajo,ko poskušajo dostopati do njega pa javijo da naprava ne deluje
vprašanje: kaj je izpustil dušo,ali je kaj drugega?
ta modem sem po nekaj poskusih (spreminjanje biosa,IO naslova in IRQja,drugi,tretji gonilniki) spravil v življenje.deloval je na io 0e220 (enako kot com3) in irq5. potem pa je iznedana prenehal delovati. zgodilo se je punci in ona sigurno ni nič spreminjala.
sem že poskušal odstraniti gonilnike,vzel iz rač. in dal nazaj,itd pa nič
windows ga lepo prepoznajo,ko poskušajo dostopati do njega pa javijo da naprava ne deluje
vprašanje: kaj je izpustil dušo,ali je kaj drugega?
Sgt. Lipnikar ::
Sem imel ta modem dolge čase nazaj(in iste probleme). POskusi modem prestavljati po portih pa stestiraj. Pa če imaš še kako ISA napravo v rač. jo vzemi ven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens Gigaset 3070 Težave v winXPOddelek: Strojna oprema | 2075 (1526) | yerow |
» | Iskratel ganymede822+Oddelek: Omrežja in internet | 3122 (3058) | Veron |
» | USB ali com portOddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1660) | cekr |
» | Modem under LinuXOddelek: Operacijski sistemi | 1175 (1019) | Gh0st |
» | Problem z USR modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1091) | TheHijacker |