Forum » Hlajenje in modifikacije » Vodna crpalka tuli in tuli!!!
Vodna crpalka tuli in tuli!!!
MrGTO ::
Zivjo!
Imam sledec problem. Vodna pumpa neprestano brenci vendar ni zraka v njej in ga ne dobiva, ker imam rezervar in dobiva samo cisto vodo.
Zaradi tega sem danes razdrl sistem, napolnil kad z vodo in crpalko potopil notri...delovala je povsem normalno!!!
Gre za Eheim 1046 in je sicer potopna ali pa pretocna.
Nimam pojma kaj bi lahko bilo!!!
Lp
Imam sledec problem. Vodna pumpa neprestano brenci vendar ni zraka v njej in ga ne dobiva, ker imam rezervar in dobiva samo cisto vodo.
Zaradi tega sem danes razdrl sistem, napolnil kad z vodo in crpalko potopil notri...delovala je povsem normalno!!!
Gre za Eheim 1046 in je sicer potopna ali pa pretocna.
Nimam pojma kaj bi lahko bilo!!!
Lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
VASkO ::
jaz mam enak problem z mojo Hydor L30, ki je bla popolnoma tiha, ko sem mel PVC cevi z notranjim premerom 13mm. odkar imam silikonske z 10mm, pa brni - pomoje se prevec mantra.
kere cevi imas ti?
kere cevi imas ti?
MrGTO ::
najprej sm meu silikonske, nato PVC, sedaj pa spet silikonske ampak je pri obeh brnelo...kot da bi bil zrak notri.Pa sem preprican da ga ni.Res ne vem kaj bi lahko bilo narobe.Sem jo ze razdrl in pogledal ampak meni se zdi vse vredu.
Lp
Lp
mile ::
@"The Hero": kakšen notranji premer?
Moja je ropotala, dokler nisem impelerja zalimal. Pa mam tud cevi z 10 mm notranjega premera.
Moja je ropotala, dokler nisem impelerja zalimal. Pa mam tud cevi z 10 mm notranjega premera.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mile ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek: Jackalovi vodni bloki II.Oddelek: Novice / Nova vsebina | 2709 (2709) | Romčy |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8884 (6984) | Jackass |
» | Vodno hlajenje in prenasanje ohisja -> pomocOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1409 (1255) | WhiteWolf |
» | Katere cevi priporočateOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3273 (2750) | burkiburke |
» | Pomagajte mi pri priključkih za vodne blokeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1231 (988) | burkiburke |