Forum » Kaj kupiti » hladilnik za celerona
hladilnik za celerona
punisher16 ::
kateri hladilnik mi priporočate za hladit navitga celerona 2.4 ghz?prosim ne mi predlagat preveč glasnih hladilnikov.cena nej bi bla okol 6000!a se da kej dobit?
add: hmmm... a nimamo mi Kaj Kupiti oddelka?????
add: hmmm... a nimamo mi Kaj Kupiti oddelka?????
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
bmandelj ::
stock cooler je dosti tih ta ki je zraven
sploh ce imas se fan control na plati
dobu ga bos pa v trgovini kjer setavljajo compe tam za cca 5000 sit ko jim kaksen ostane
drugace imam tud jaz enga odvec (novega) ce rabis poslji mail da se zmenimo
LP Brane
sploh ce imas se fan control na plati
dobu ga bos pa v trgovini kjer setavljajo compe tam za cca 5000 sit ko jim kaksen ostane
drugace imam tud jaz enga odvec (novega) ce rabis poslji mail da se zmenimo
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bmandelj ()
punisher16 ::
ti brane,kaj maš ti?stock cooler?al kaj?dej razloži mi malo bol natančno!drugač bi pa kupu!aja,pa kašn fun control?kaj misliš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: punisher16 ()
bmandelj ::
to je cist navadn cooler ki pride zraven cpuja ce kupis box varianto recimo zelo dobro hladi p4 2.8 na 100% load.
fan control je pa to da ti lahko plata sama uravnava stevilo vrtljajev glede na temperaturo proca recimo na asus plati se temu rece Q-fan zdaj je seveda odvisno kaksno plato imas
opcija pa je seveda da das vmes fan control (rocni regulator vrtljajev).
LP brane
fan control je pa to da ti lahko plata sama uravnava stevilo vrtljajev glede na temperaturo proca recimo na asus plati se temu rece Q-fan zdaj je seveda odvisno kaksno plato imas
opcija pa je seveda da das vmes fan control (rocni regulator vrtljajev).
LP brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje Radeona 4890Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2066 (1130) | logit |
» | CPU cooler vedno vrti na polnoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1394 (1267) | axee |
» | Intel box cooler - priklopOddelek: Strojna oprema | 1542 (1342) | Blinder |
» | ati 3870 hdOddelek: Pomoč in nasveti | 1421 (1072) | damjan11 |
» | Temperature vaših 8800 GTS grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2540 (1782) | kixs |