Forum » Strojna oprema » Ne zazna celega diska
Ne zazna celega diska
JanezH ::
IBM 20G 7200 sem dal v star racunalnik P100 in mi zazna samo nekaj cez 8 G diska.
Za plato ni več nobene tehnične podpore zato raje ne bi kakega BIOS-a flashal, pa tudi to ne vem ce bi pomagalo.
Baje pa obstajajo eni programi, ki jih nudi proizvajalec diska (IBM) in s pomočjo katerih pol vidiš celotno kapaciteto diska. Sem brckal malo in nič pametnega našel.
A pozna kdo kaj?
Za plato ni več nobene tehnične podpore zato raje ne bi kakega BIOS-a flashal, pa tudi to ne vem ce bi pomagalo.
Baje pa obstajajo eni programi, ki jih nudi proizvajalec diska (IBM) in s pomočjo katerih pol vidiš celotno kapaciteto diska. Sem brckal malo in nič pametnega našel.
A pozna kdo kaj?
ali3n ::
lahko da se motim, sam pomoje je edina rešitev nakup PCI IDE kontrolerja (kartica z IDEjem).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
bmandelj ::
kaksen bios se zagotovo najde
samo dobro je treba pogledat
jaz sem dobu bios za 5 let star comp na netu
LP Brane
samo dobro je treba pogledat
jaz sem dobu bios za 5 let star comp na netu
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
JanezH ::
Ja saj sem nasel BIOS, ampak ce bi slo kaj narobe bi lah sam se stran vrgel plato, ker tega nihce nima vec.
Sem pa ustimal s pomocjo IBM-ovega programa Disk Manager 2000.
Sem pa ustimal s pomocjo IBM-ovega programa Disk Manager 2000.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako velik disk v stari PC?Oddelek: Strojna oprema | 1992 (1689) | kixs |
» | Socket 7 - maksimalna velikost diskaOddelek: Strojna oprema | 1773 (1516) | Tomay |
» | Butast biosOddelek: Pomoč in nasveti | 2093 (1701) | rock_girl_ |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1751 (1633) | andrej_brucek |
» | Pomoč pri nakupu 120-aka!Oddelek: Kaj kupiti | 1531 (1178) | Nocko |