Forum » Hlajenje in modifikacije » hlajenje z dušikom
hlajenje z dušikom
Dr_M ::
mal poglej na tomshardware, pred kratkim je biu tm en clanek.
seveda s tekocim dusikom ne mores hladit dolgo casa, ampak to je primerno samo za ksne teste in slike extremnih overclockov. zadeva je lahko zelo nevarna in mimogrede lohk zmrznes.
pr nas se to sigurno da dubit, samo mors kupit tisto flaso za dusik, ki pa je precej draga (okol 30-40k sit za par litrsko) liter dusika pa pride pomoje mn kot jurja.
seveda s tekocim dusikom ne mores hladit dolgo casa, ampak to je primerno samo za ksne teste in slike extremnih overclockov. zadeva je lahko zelo nevarna in mimogrede lohk zmrznes.
pr nas se to sigurno da dubit, samo mors kupit tisto flaso za dusik, ki pa je precej draga (okol 30-40k sit za par litrsko) liter dusika pa pride pomoje mn kot jurja.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
DJ-DUST ::
Mislim, da se tekoči dusik dobi v nekaterih lekarnah [koker sem zvedu po informacijah od drugih] in to moras biti polnoleten, ce ga hoces kupit. Pa tud mislim da mores navest razlog itd...
Malo se pozanimaj okol, pa drgac ne me drzat za besedo.
Malo se pozanimaj okol, pa drgac ne me drzat za besedo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobit suhi ledOddelek: Pomoč in nasveti | 18120 (12360) | Shkorc |
» | Nakup helija oziroma balonov s helijemOddelek: Loža | 35050 (33781) | Kamran |
» | Pridobivanje dušika iz vodikaOddelek: Znanost in tehnologija | 3454 (2999) | Thomas |
» | Kako naj se znebim...Oddelek: Loža | 7081 (4550) | Tear_DR0P |
» | LN2 hlajenje? Kake ideje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1847 (1635) | TESKAn |