Forum » Šola » Prepis iz fakultete na fakulteto?
Prepis iz fakultete na fakulteto?
Microsoft ::
Glih zdele sem dobil email, da se med letom ne morem prepisati iz ene fakultete na drugo fakulteto. Nekako skoraj ne morem verjeti, da to ni možno. Edino, kar lahko na tem mestu storim je, da se ponovno vpišem v 1. lenik za šolsko leto 2004/05.
A kdo od vas tudi ve za to? Ker jaz sem danes prvič to slišal.
by Miha
A kdo od vas tudi ve za to? Ker jaz sem danes prvič to slišal.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Ziga Dolhar ::
Itak.
Poglej ...
Prijave se zbirajo takrat, ko v srednjih šolah pridno izpolnjujejo prijavnice. Potem se vpis vrši, ko so znani rezultati mature in poklicne mature -- in, če je še kaj prostora, še enkrat malce kasneje.
"Prepis" ni ravno zamenjava fakultete, ampak opustitev prve in vpis na drugo. Če bi bilo vse tako prosto, bi folk lahko načeloma prosto prehajal med fakultetami -- to pa ne le, da ni ravno mogoče zaradi zasedenosti programov, ampak je tudi rahlo nefer (kljub temu, da bi imel dovoljšno število točk za 1. vpis).
Poglej ...
Prijave se zbirajo takrat, ko v srednjih šolah pridno izpolnjujejo prijavnice. Potem se vpis vrši, ko so znani rezultati mature in poklicne mature -- in, če je še kaj prostora, še enkrat malce kasneje.
"Prepis" ni ravno zamenjava fakultete, ampak opustitev prve in vpis na drugo. Če bi bilo vse tako prosto, bi folk lahko načeloma prosto prehajal med fakultetami -- to pa ne le, da ni ravno mogoče zaradi zasedenosti programov, ampak je tudi rahlo nefer (kljub temu, da bi imel dovoljšno število točk za 1. vpis).
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 364123 (26315) | nejc_nejc |
» | prepis na drugo fakultetoOddelek: Šola | 5237 (4685) | lebdim |
» | Izbirni postopek - vpis na fakultetoOddelek: Šola | 6053 (5691) | jozekuch |
» | Vpis na fakultetoOddelek: Šola | 3756 (2999) | alexa-lol |
» | Katera fakultetaOddelek: Šola | 3431 (2291) | dejc2 |